Afla ce iti poate afecta dieta, astfel incat sa nu slabesti deloc! VIDEO  


	Afla ce iti poate afecta dieta, astfel incat sa nu slabesti deloc! VIDEO  
Data: 28 Mai 2011

Vrei sa scapi de cateva kilograme si nu reusesti? Ai urmat diete recomandate de medic si nu si-au facut efectul? De vina pot fi, dupa cum s-a dezvaluit in emisiunea "Ce se intampla doctore?" din 28 mai, tulburarile endocrine, lipsa de magneziu, de calciu sau intoleranta alimentara.

Exista o multime de produse pe care organismul nu le proceseaza corect. Daca regimul a cuprins astfel de alimente, nu te mira ca nu ai slabit.

Probleme cu tiroida, deficiente de minerale si vitamine, stres sau intoleranta alimentara pot anihila rezultatele dorite cand urmezi o dieta.

Fiecare organism reactioneaza in felul lui la diferite produse alimentare. Daca o persoana a slabit cu o numita dieta nu inseamna ca toata lumea va obtine acelasi rezultat. Exista o legatura intre intoleranta alimentara si excesul ponderal.

Intoleranta alimentara poate duce la sindromul de colon iritabil, leziuni ale cavitatii bucale, indigestie, constipatie sau balonare, precum si depresie, insomnie, oboseala cronica, boli reumatice.
 

Intoleranta alimentara iti poate afecta dieta!
ProTV.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies