Porecla care te va face sa razi cu lacrimi. Cum i se spune lui Chef Sorin Bontea


	Porecla care te va face sa razi cu lacrimi. Cum i se spune lui Chef Sorin Bontea
Data: 07 Martie 2014

Pe cat par de duri la exterior, pe atat de simpatici se dovedesc a fi cei trei jurati de la "MasterChef".

Invitati in emisiunea ApropoTV cu Andi Moisescu, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au povestit cu umor ce porecla a capatat Sorin Bontea, considerat "cel mai dur" dintre ei.

Astfel, Florin Dumitrescu a marturisit ca Chef Sorin este poreclit "mica sirena".


"MasterChef", sezonul 3 - din 18 martie, prinde gustul competitiei, in fiecare marti de la 20:30!

"Romania care este" cu cei 3 "MasterChefi" pe apropotv.protv.ro


Cum si-a inceput Sorin Bontea cariera

Sorin a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit.

A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.

A inceput ca asistent bucatar si la fiecare nou contract era avansat pana a ajuns bucatar prim. A trecut prin toate sectiile, a gatit pentru toate natiile, pentru toate gusturile.

Pentru ce personalitati a gatit

Din fiecare experienta a invatat cate ceva si chiar si acum cel mai fericit este cand oamenii se ridica multumiti de la masa: "Ce poate fi mai placut pentru un Chef decat momentul cand oaspetii iti multumesc pentru bucuria de a petrece o seara savurand preparatele facute de mana ta?"

Ca si ceilalti doi jurati de la "MasterChef", si Sorin a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitala, anul trecut restaurantul sau fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific strain din Bucuresti. A reusit sa-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies