Ce e cel mai greu la Masterchef?
Cel mai greu la MasterChef e stresul psihic la care esti supus.
Care a fost concurentul de care te-ai temut? Si de ce?
Nu m-am temut de nici unul.
Dar care te-a enervat cel mai mult?
M-au enervat minciunile care veneau din partea anumitor concurenti.
Dar cel cu care te-ai inteles cel mai bine?
M-am inteles bine cu aproape jumatate din concurenti.
Descrie in cateva cuvinte juratii. Cu ce preparat i-ai asemana?
Pe chef Florin Dumitrescu, tinand cont ca ii plac prajiturile, l-ar caracteriza printr-un mousse de ciocolata, chef Sorin Bontea cred ca ar putea fi un muschi de vita wellington, rafinat si pretentios. Iar chef Catalin Scarlatescu, dupa parerea mea, s-ar incadra la tagliatelle primavera.
Cum ti-a schimbat viata participarea la aceasta competitie?
Competitia in sine m-a maturizat, m-a facut sa fiu mai increzatoare in mine si in fortele mele.
Care au fost reactiile cunoscutilor/ rudelor/ colegilor dupa vizionarea primei emisiuni?
Cunostiintele, neamurile, prietenii mi-au spus ca au plans, pentru ca pana atunci viata mea privata era un subiect tabu. Dar au fost incantati de prajitura cu care m-am prezentat la preselectii si mi-au cerut toti reteta.
Esti dispus sa renunti la slujba pe care o ai pentru bucatarie?
Da, as fi dispusa sa imi schimb meseria.
Ce ai descoperit despre tine si nu stiai inainte de a participa la acest show?
In competitie am descoperit ca am mult mai multa imaginatie decat credeam eu, ca am abilitatea de a combina anumite produse doar dupa miros si gust, produse cu care de fapt eu nu am mai lucrat.
Te vei angaja in bucatarie dupa finalizarea acestui show?
Da, mi-ar placea si s-ar putea sa ma angajez in bucatarie dupa acest show.
Cum ai inceput sa gatesti? Care sunt preparatele pe care iti place cel mai mult sa le gatesti?
Am inceput sa gatesc de nevoie, apoi am realizat ca gatitul pentru mine este o pasiune. Gatesc orice, din orice bucatarie. La mine in casa gatesc pentru copii separat, pentru sot separat si pentru mine separat. Dar pentru toti gatesc deserturile. Imi place foarte mult sa gatesc preparate din bucataria italiana, frantuzeasca, romaneasca si ungureasca. Mai nou, sunt pasionata de bucataria asiatica.
Care a fost cel mai greu moment din viata de pana acum? Cum ai trecut peste el? Dar cel mai fericit?
Am avut multe momente grele, nu pot sa zic ca unul din ele a fost cel mai greu. Acum acele momente m-au maturizat si cred ca mi s-au intamplat cu un scop. Cel mai fericit moment a fost venirea pe lume a copiilor mei.
Ce speri sa obtii prin participarea la "MasterChef"?
Prin participarea mea la MasterChef sper sa ajung unde mi-am propus. Adica in Top 10.