INTERVIU: Anda Calinici, pastry chef-ul care a uimit la "MasterChef", dezvaluie secretele unui desert perfect


	INTERVIU: Anda Calinici, pastry chef-ul care a uimit la "MasterChef", dezvaluie secretele unui desert perfect
Data: 17 Aprilie 2013

A fost prima persoana din Romania care a reprezentat Romania la una din cele mai importante competitii de ciocolata din lume si a facut-o cu brio. Iar recent i-ati putut admira priceperea la MasterChef, unde a facut un desert absolut perfect. Faceti cunostinta cu Anda Calinici, o femeie pasionata de viata dulce.

A inceput sa gateasca dulciuri inca din copilarie, cand, in loc sa astepte sa primeasca ceva de la parinti, se aventura singura in bucatarie.

Acum indulceste viata oamenilor din Cluj, unde locuieste, dar si a celor din restul tarii, care ii pot comanda online deserturile. Iar pentru cei de departe, Anda este SweetToothFairy, o zana dulce care isi dezvaluie secretele pe site-ul personal, www.andaoana.com.

Daca toata aventura ei in lumea dulciurilor a inceput cu o crema de zahar ars, ce iese acum din mainile Andei pare desprins din povesti. Desertul pregatit la Masterchef, Sarawak, tonka si zmeura, a lasat o tara intreaga cu gura cascata. Reteta o gasiti aici, in caz ca va tenteaza sa o incercati.

"Dulciurile sunt ca ultimul cuvant intr-o discutie, iar mie imi place sa am ultimul cuvant".

Citeste tot interviul pe Foodstory.ro!

Modifică setările cookies