Victor Nemes, pilotul de la "MasterChef": "Ma enerveaza prefacutii si mincinosii"


	Victor Nemes, pilotul de la "MasterChef": "Ma enerveaza prefacutii si mincinosii"
Citeste mai mult despre: MasterChef, Victor Nemes,
Data: 16 Aprilie 2013

Victor Nemes este instructor moto si pilot. Este casatorit si are doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambogia.

De mic a visat numai la motociclete si masini, drept pentru care aproape toate hobby-urile lui sunt legate de viteza si adrenalina: kart, motociclism, surf.

Are 35 de ani si prima oara cand a facut cunostinta cu bucataria era in clasa a doua si pentru ca nu era nimeni acasa a gatit o omleta cu slanina si coaja de ou "delicioasa".

In ciuda faptului ca este atras de viteza, bucataria il linisteste si ii da mana libera la creativitate. Nu foloseste condimente din cutie pentru ca nu au aceeasi aroma ca cele naturale. "MasterChef" este pentru el o provocare si o dorinta de a evolua pe plan gastronomic.

Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.

1. Ce e cel mai greu la "MasterChef"?
Cel mai greu lucru la "MasterChef" este sa poti sa-ti stapanesti emotiile, nervii, sa poti sa stai focusat pe ce ai de facut.


2. Ce a fost cel mai dificil pentru tine? Stresul, absenta familiei, criticile juratilor...

Cred ca toate. :) A fost prima ora cand am stat intr-un stres total. Prima saptamana  a fost cea mai grea deoarece copiii mei erau bolnavi si eram cu nervii intinsi la maximum. Cat despre jurati, nu e chiar placut cand se sterge cu tine pe jos, dar asta te face sa fii mai bun, mai atent.


3. Care a fost cea mai grea proba?
Clar cea mai grea proba a fost cea cu pestele. Pentru mine a fost un carnagiu.


4. Cat de departe ai fi dispus sa mergi ca sa castigi? Ce nu ai face nici in ruptul capului pentru bani?

Banii nu inseamna totul pentru mine si clar nu m-as schimba pentru bani. Pentru mine familia e pe primul loc, iar daca ar trebui sa fac ceva ce-mi lezeaza familia in orice mod, clar as spune "nu".


5. Care a fost concurentul de care te-ai temut? Si de ce?
Nu m-am temut de nimeni. Am venit la "MasterChef" sa evoluez, nu sa-mi fie frica de cineva, indiferent cat de bun ar fi. Cu cat mai bun, cu atat mai bine pentru mine. Nu poti invata de la cei mai slabi decat tine.


6. Dar care te-a enervat cel mai mult?

Ma enerveaza prefacutii si mincinosii, asa ca va dati singuri seama.


7. Cum sunt juratii in realitate, fata de cum credeai ca ii stii de la TV?
La fel! Nu am crezut ca o sa fie altfel. M-am uitat la primul sezon si stiam cat de exigenti sunt si nu-i credeam altfel.


8. Descrie in cateva cuvinte juratii.
Chef Sorin - impecabil, Chef Florin - extrem de ambitios, Chef Catalin - cu mult gust


9. Cum ti-a schimbat viata participarea la aceasta competitie?
Pana acuma viata mea este la fel, doar ca trebuie sa gatesc mai mult. :)


10. Care au fost reactiile apropiatilor dupa vizionarea primei emisiuni?
:) Prima reactie a fost: "cand ne faci si noua pastele"?


11. Te vei angaja in bucatarie dupa finalizarea acestui show?
Singura bucatarie in care o sa lucrez o sa fie a mea!

 
12. Ce speri sa obtii prin participarea la "MasterChef"?
Confirmarea chefilor.


13. Da-ne si o reteta, te rugam :)


Paste conchiglie (cochilii) cu mazare si bacon


Ingrediente (pentru 2 persoane)
350 g  de conchiglie
150 g bacon
o ceapa medie
250 ml smantana dulce (35%)
300 g mazare prefiarta congelata
50 g parmezan


Mod de preparare
Pastele se vor fierbe in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie. Ceapa se taie cubulete. Baconul se va taia fasii subtiri. Se rade parmezanul. Intr-o tigaie incapatoare vom sota ceapa cu putin ulei de masline pana se inmoaie. Cand ceapa este inmuiata vom adauga baconul, care se caleste pana prinde culoare. Se adauga mazarea si se soteaza pentru 5-6 minute pana este si aceasta facuta. Se scurg pastele pastrand un pahar de apa din apa in care au fiert. S-ar putea sa avem nevoie pentru sos. Cand mazarea este facuta, adaugati smantana dulce si parmezanul si amestecati usor timp de 1 minut. Adaugati pastele si lasati sa scada smantana pentru inca un minut sau doua. Verificati si asezonati cu sare si piper. Daca a scazut prea mult sosul, puteti sa adaugati  putina apa din care au fiert pastele.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies