Maria Secrieriu, de la "MasterChef": "Florin Dumitrescu este mult mai dur ca la TV, dar cand vrea poate fi asemenea dulciurilor"


	Maria Secrieriu, de la "MasterChef": "Florin Dumitrescu este mult mai dur ca la TV, dar cand vrea poate fi asemenea dulciurilor"
Data: 08 Aprilie 2013

La 24 de ani, Maria conduce impreuna cu sotul ei o afacere - o spalatorie auto. Mama sa este romanca, iar tatal italian. Parintii ei au divortat, insa, cand Maria era foarte mica, astfel ca nu si-a cunoscut tatal.

Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau


A invatat sa gateasca de la bunica sa, care si acum ii mai imparte secrete din bucatarie. Iar de la bunicul sau a furat reteta clatitelor pufoase.

Este pasionata de drumetii, fotografie, make-up, sport. Preparatele care ii ies foarte bine sunt papanasii, checul in 2 culori, vinetele cu maioneza. Insa dulciurile sunt preferatele ei in materie de gatit si mereu cauta pe internet cate o reteta interesanta.

Isi doreste sa poata ajunge sa gateasca ca Petru, primul castigator “MasterChef”, si ca din participarea la acest show sa invete ceva constructiv, sa capete experienta ca om si bucatar.

1. Ce e cel mai greu la "MasterChef"?
Cel mai greu la "MasterChef"… hmmm… inca incerc sa ma hotarasc daca momentul cand Chefii ne spun ce proba urmeaza sau jurizarea… Nu ma pot hotari, deci amandoua!

2. Cum ai rezistat cantonamentului?
Cantonamentul a fost inca o lectie de viata alaturi de oameni minunati.

3. Ce a fost cel mai dificil pentru tine? Stresul, absenta familiei, criticile juratilor?
Cel mai dificil pentru mine a fost stresul legat de probe, pentru ca nu stiam ce va fi, cum va fi. Dar si criticile juratilor, care pe alocuri erau constructive, dar uneori acide.

4. Care a fost cea mai grea proba?
Cea mai grea proba a fost pentru mine o Cutie a misterelor… nu va dezvalui ce am gasit, insa emotiile sunt intotdeauna mari pentru ca nu stii ce vei gasi sub cutie. Te intrebi daca vei recunoaste ingredientul, daca vei sti ce sa faci cu el. Soc si groaza!

5. Cat de departe ai fi dispusa sa mergi ca sa castigi? Ce nu ai face nici in ruptul capului pentru bani?
Sunt dispusa sa merg destul de departe, dar e clar ca am o limita si inca nu stiu daca poate fi fortata. Nu mi-as murdari imaginea ca om pentru bani si multe altele.

6. Care a fost concurentul de care te-ai temut? Si de ce?
Nu m-am temut de nimeni, chiar daca unii erau mai experimentati in cooking.

7. Dar care te-a enervat cel mai mult?
Georgeo :) Dar nu m-a enervat, a fost fun.

8. Cum sunt juratii in realitate, fata de cum credeai ca ii stii de la TV?
Florin Dumitrescu este mult mai dur ca la TV, Sorin Bontea este plin de profesionalism si in platou, si in afara acestuia, iar Catalin Scarlatescu… mentorul meu :)

9. Descrie in cateva cuvinte juratii.
Florin Dumitrescu - prea dur.
Sorin Bontea - omul profi de la care absorbi informatia cel mai repede.
Catalin Scarlatescu - ma repet, mentorul meu. Pentru ca de la el am invatat cele mai multe lucruri pe parcursul concursului. Cel putin eu.

10. Daca juratii ar fi un fel de mancare... ce ar fi fiecare?
Florin Dumitrescu - tiramisu pentru ca el e cu dulciurile si cand vrea stie sa fie asemenea lor.
Sorin Bontea - Piept de rata cu salata calda de fasole verde si mere caramelizate (preparatul acesta mi s-a parut mie cel mai sofisticat).
Catalin Scarlatescu - Chiar nu stiu, dar cu siguranta un preparat spicy.

11. Cum ti-a schimbat viata participarea la aceasta competitie?
Am devenit mai ordonata, m-a invatat sa ascult si sa nu ma mai plang niciodata ca nu am timp sa fac un preparat.

12. Care au fost reactiile apropiatilor dupa vizionarea primei emisiuni?
Reactiile au fost din cele mai diverse, doar ca toate au inceput cu “vaaiiii, cand ai fost, cum ai rezistat?”

13. Esti dispusa sa renunti la slujba pe care o ai pentru bucatarie?

Nu am la ce sa renunt, asa ca nu se pune problema :)

14. Ce ai descoperit despre tine si nu stiai inainte de a participa la acest show?
Am descoperit ca am emotii. La “MasterChef” am invatat ce inseamna adrenalina pura si emotiile adevarate.

15. Te vei angaja in bucatarie dupa finalizarea acestui show?
Daca mi se va da ocazia, da.

16. Ce speri sa obtii prin participarea la "MasterChef"?
Vreau doar sa aud de la cei din jur ca m-am autodepasit.


 

Modifică setările cookies