"Fost-am mare pacanist, mi se spunea domnu’ Lis". Viorel Lis, SINGURUL om in viata cu cruce VIP in cimitirul de la Sapanta. VIDEO


	"Fost-am mare pacanist, mi se spunea domnu’ Lis". Viorel Lis, SINGURUL om in viata cu cruce VIP in cimitirul de la Sapanta. VIDEO
Citeste mai mult despre: Viorel Lis, cimitir sapanta,
Data: 26 Ianuarie 2012

Oana si Viorel Lis au primit cu mult umor invitatia echipei “Happy Hour” de a face o vizita pana in Maramures la… vestitul cimitir Sapanta.

Dupa ce s-au amuzat la “Happy Hour” intrand in pielea unor personaje celebre, precum Caesar si Cleopatra, Spiderman si Wonder Woman sau familia Addams, Oana si Viorel Lis s-au imbarcat catre o noua aventura.

Zis si facut! Intr-un vagon de lux, cu dus si cuseta, Oana si Viorel au strabatut tara de la un capat la altul si au mers pret de 13 ore pentru o vizita care se anunta a fi una de pomina.

Costumati in asistenti de controlor, cei doi au compostat bilete in tren, s-au plimbat si s-au imprietenit cu calatorii, ba chiar au primit si dedicatii muzicale din partea maramuresenilor. Vezi cum s-au distrat pe drum Oana si Viorel Lis, dar si cum s-au echipat pentru lungul drum si ce provizii si-au facut.

Insa bomboana de pe coliva e vizita in cimitirul Sapanta, acolo unde fostul edil a constatat, cu mult umor de altfel, ca are o cruce in stilul foarte cunoscut si hazliu al locului.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies