George Buhnici va deveni tatic


	George Buhnici va deveni tatic
Citeste mai mult despre: George Buhnici, iLike IT, Stirile ProTV,
Data: 27 Ianuarie 2012

George Buhnici, cel care aduce dis de dimineata telespectatorilor ProTv noutatile tehnologice pe intelesul tuturor in rubrica iLike IT va deveni tatic.

Viata noastra e frumoasa in doi, dar va fi perfecta in trei sau mai multi”, a marturisit incantat George. „Cand am primit in vara lui 2010 livretul de familie, ofiterul starii civile ne-a spus ca avem loc in el pentru primii sapte copii. Eu visez sa umplem macar primele trei casute cu oameni noi”, a mai povestit corespondentul Stirilor ProTv, fericit ca va deveni tatic in curand.

Daca e sa ne luam dupa superstitii, o sa avem baiat si are deja promise de la mine multe gadget-uri. Daca o sa fie fata, o sa ne bucuram la fel de mult sa ii amenajam o camera de printesa”, spune George. 

Deja intrati in febra amenajarilor, Lorena si George au de gand sa-l intampine pe micut cat mai frumos cu putinta: „Va primi camera cea mai linistita intr-un bloc plin cu melomani nocturni si pasionati de dat gauri in pereti. Dar sa vedem partea buna: daca tot ne apucam de surubarit, iata o ocazie numai buna sa actualizez si sistemul HiFi de acasa cu un videoproiector si surround pentru seri perfecte de cinema in familie”, promite viitorul tatic.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies