Un kebab delicios, cum nu o sa mananci niciodata la fast food. Incearca o reteta altfel, de la Chef Catalin Scarlatescu


	Un kebab delicios, cum nu o sa mananci niciodata la fast food. Incearca o reteta altfel, de la Chef Catalin Scarlatescu
Citeste mai mult despre: Catalin Scarlatescu, kebab, MasterChef, reteta,
Data: 01 Mai 2014

Pe pagina sa de Facebook, Chef Catalin Scarlatescu, unul din cei trei jurati de la MasterChef, posteaza regulat cate o reteta noua pentru fanii lui.

Astazi va propunem un Kebab altfel, a la Chef Catalin Scarlatescu. Daca vreti mai multe retete deosebite (de paste, salate sau peste), puteti intra pe pagina lui de Facebook, AICI.

Ingrediente pentru kebab


Carne tocata ( 70% carne de vita, 30% carne de oaie, nu foarte slaba, sa vezi si putina grasime prin ea), ulei de masline extra virgin , usturoi, ardei iute, foarte mult patrunjel, paine, sare si piper zdrobit.

Mod de preparare

Daca cumva amestecul este foarte fad, adaugi apa minerala carbogazoasa (adica cu bule), iar patrunjelul doar frunzele. Iar toata nebunia asta de gusturi o amesteci foarte bine.

Ideea este ca toata compozitia sa stea in frigider peste noapte (acoperita cu folie de plastic), da o forma carnii pe genul chiftea.

Unge gratarul cu ulei (focul sa NU fie puternic ), pune carnea si desfa berile :)

"Prajeste painea pe gratar, pune patrunjel, kebabul si stoarce putina lamaie. O sa pomenesti de reteta asta" va promite Chef Catalin Scarlatescu.

Spor la gatit! :) 

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies