Irina Bucsa: "La MasterChef, am descoperit ca sunt mai sensibila, dar si mai puternica decat credeam"


	Irina Bucsa: "La MasterChef, am descoperit ca sunt mai sensibila, dar si mai puternica decat credeam"
Citeste mai mult despre: Irina Bucsa, MasterChef,
Data: 30 Aprilie 2014

Irina a absolvit Facultatea de Informatica si Facultatea de Management in Brasov, lucreaza ca programator IT, insa marea sa pasiune este gatitul. "Din prima mea bursa de student mi-am cumparat cartea scrisa de dansul si primele experimente reusite au fost dupa retete povestite in ea. Iar adevarata mea aventura culinara a inceput cand m-am maritat. Imi place sa gatesc orice, incepand de la paine si terminand cu diverse conserve de toamna. Pentru mine nimic nu se compara cu placerea de a-mi creste singura legumele si fructele sau de a citi la umbra unui pom.

1. Care e visul tau cel mai mare?

Sa inspir oamenii sa gateasca.

 

2. Care e colegul tau preferat si care cel mai putin preferat?

Colegul preferat – Sorana. Cel mai putin preferat – nu exista, fiecare dintre noi a avut si momente bune si mai putin bune.

 

3. Care dintre fostii concurenti de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?

Mimi din sezonul 1 si Victor din sezonul 2.

 

4. Descrie-te in cateva cuvinte.

Vesela, pozitiva, o persoana de incredere.

 

5. Ce alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?

Gradinaritul, cititul.

 

6. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?

Tiramisu, datorita numelui care inseamna “ridica-ma”. Imi place sa ajut oamenii sa zambeasca, sa le ridic moralul.

 

7. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?

Ca sunt mai sensibila, dar si mai puternica decat credeam.

 

8. Unde-ai mancat cea mai buna mancare?

Mancare traditionala - la bunica mea. Mancare internationala - in New York.

 

9. Care e cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?

Carnati de aligator cu muraturi pane (mancare din sudul SUA).

 

10. Care e preparatul care iti iese cel mai bine, de fiecare data?

E greu sa ma opresc la un singur preparat... costite de porc fragede cu sos iute, tiramisu, cheesecake, etc. 

 

11. Ce bunatati ai gatit pentru masa de Paste anul acesta?

Bunatati traditionale (pasca, drob, cozonac cu nuca, bors de miel) si muschi de miel cu crusta de nuci, pesto de leurda si sos de ardei copti. 


12. Completeaza tu - Nu ma asteptam ca la MasterChef sa
... imi depasesc atatea limite.

 

13. Care e cel mai util lucru pe care l-ai aflat la MasterChef?

Cum se face un sos de bere excelent. 

 

14. Descrie-i in cateva cuvinte pe cei trei chefi. 

Profesionisti, duri, inventivi. 

 

15. Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?

Inca nu stiu detalii exacte, insa cu siguranta gatitul va face parte din viata mea intotdeauna. 

Modifică setările cookies