Top 10 cele mai stupide fraze spuse de politicieni din intreaga lume FOTO


	Top 10 cele mai stupide fraze spuse de politicieni din intreaga lume FOTO
Data: 01 Ianuarie 2011

Cu siguranta, comedia ar avea e suferit fara prestatia unor politicieni - fie ca este vorba desprea atitudini caraghioase in care au fost surprinsi de paparazzi, fie ca puternicii lumii sunt autorii unor gafe memorabile sau fraze stupide, care le-a sporit celebritatea.

 

1. ”Regina Elizabeth Taylor”. - Banharn Silpa-archa, prim ministrul Thailandei (13 iulie 1995 - noiembrie1996, referitor la regina Elizabeth a Marii Britanii.

2. ”In Iran noi nu avem homosexuali, ca in tara voastra”. - Mahmoud Ahmadinejad, presedintele Iranului, referitor la Statele Unite ale Americii.

3. “Nu as aborda niciodata o femeie cu sanii mici”. – Bill Clinton, ex-presedintele Statelor Unite ale Americii, cand a negat ca ar fi hartuit-o sexual pe Kathleen Willey.

4. “Viata a devenit mai buna, mai distractiva”. - Iosif Vissarionovici Stalin (21 decembrie 1878 - 5 martie 1953), secretar general al Partidului Comunist din Uniunea Sovietica, din 1922 (in urma mortii lui Lenin). Fraza a fost rostita la sfarsitul lui 1930, cand Stalin a organizat o represiune in masa.

5. ”Eu nu sunt communist si nici nu este o miscare revolutionara”. - Fidel Castro Dar tot el a spus: “Sunt marxist-leninist si asa voi fi pana in ultima zi a vietii mele”.

6. “Dusmanii nostri sunt inventivi si plini de resurse, si asa suntem si noi. Ei nu au incetat niciodata sa se gandeasca la noi modalitati de a aduce prejudicii tarii noastre si poporului nostru, si nici noi nu am incetat”. - George W. Bush, Washington, 5 august 2004.

7. “Aceasta este o zi mare pentru Franta” - Richard Nixon (9 ianuarie 1913 - 22 aprilie 1994), la funerariile presedintelui Chales de Gaulle (22 noiembrie 1890 - 9 noiembrie 1970).

8. “Am fost in 57 de state, cred ca mai merg intr-unul, in stanga”. - Barak Obama, la un eveniment in Beaverton, Oregon, din timpul campaniei prezidentiale.

9. “Noi nu suntem fara realizari. Am reusit sa distribuim in mod egal saracia”. - Nguen Co Thatch, ministrul vietnamez de externe.

10. „Am fost in Germania saptamana trecuta si presedintele Putin al Germaniei a tinut un discurs despre Razboiul Rece”. - senatorul John McCain, in timpul campaniei prezidentiale.


 

  • Banharn Silpa-archa

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies