Muammar Gaddafi viola si abuza femeile care ii asigurau protectia


	Muammar Gaddafi viola si abuza femeile care ii asigurau protectia
Data: 29 August 2011

Cinci femei care faceau parte din unitatea de garzi de corp a lui Muammar Gaddafi sustin ca au fost violate si abuzate de dictator si de fiii acestuia, a declarat doctorul Seham Sergewa din Benghazi intr-un interviu acordat Sunday Times of Malta, in editia electronica.

Femeile i-au spus acestui psiholog din Benghazi, Seham Sergewa, ca au fost abuzate de colonelul Gaddafi si de fiii acestuia, care dupa ce s-au "plictisit" de ele le-au abandonat.

Una dintre femei i-a spus doctorului Sergewa cum a fost santajata sa se alature brigazii de garzi de corp a lui Kadhafi, care ar include 400 de femei, dupa ce regimul a pretins ca fratele ei a transportat droguri atunci cand s-a intors in Libia dintr-o vacanta in Malta.

"I s-a spus ori devii bodyguard, ori fratele tau isi va petrece tot restul vietii in inchisoare", a declarat doctorul Sergewa pentru The Sunday Times.

Femeia respectiva stia exact ce inseamna acest lucru, a explicat ea, deoarece fusese violata cu cateva saptamani inainte de colonelul Gaddafi.

Citeste mai multe despre acest subiect terifiant pe www.mediafax.ro!

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies