Nimeni nu si-ar fi inchipuit asta despre ea. Sanziana Niculae dezvaluie cel mai mare secret al sau


	Nimeni nu si-ar fi inchipuit asta despre ea. Sanziana Niculae dezvaluie cel mai mare secret al sau
Data: 27 Ianuarie 2014

A fost la un pas sa castige marea finala "Vocea Romaniei" si doar cateva voturi au despartit-o de trofeu, dar Sanziana Niculae este hotarata sa nu renunte la visul sau de a avea o cariera in lumea muzicii.

La o luna de la finala "Vocea Romaniei", Sanziana a trecut peste dezamagirea de a fi pierdut la mustata marele premiu si priveste cu incredere spre viitor, mai ales ca invitatiile de a concerta prin tara au curs dupa participarea sa la emisiune.

"Nu sunt in niciun caz dezamagita sau suparata. E foarte adevarat ca mi-am dorit teribil sa castig "Vocea Romaniei", dar nu s-a terminat lumea pentru ca n-am reusit. Mai ales ca diferenta de puncte dintre mine si castigator a fost foarte mica. De la Craciun incoace, au tot curs invitatii pentru concerte, dar in majoritate le-am refuzat, fiindca am avut mult de recuperat la scoala, iar acum am intrat in sesiune, deci stau foarte prost cu timpul. insa dupa ce scap de examene, o sa incep sa merg si la concerte", a marturisit Sanziana, intr-un interviu acordat pentru Formula AS.

Finalista din echipa lui Marius Moga a dezvaluit ca si-a mai incercat o data norocul la preselectiile de la "Vocea Romaniei", insa nu a reusit sa ajunga la auditiile pe nevazute din cauza emotiilor.

"Mi-am dorit mult sa ajung la "Vocea Romaniei", pentru ca am va­zut in aceasta emisiune o extraordinara rampa de lan­sare. De-altfel, acum doi ani, am mai facut o in­cercare: am mers la preselectii, dar acolo m-am oprit. M-am prezentat cu o melodie a lui Anouk, "Nobody's wife", si am fost atat de emotionata, incat am iz­bu­tit... un fiasco. Apoi, anul trecut, dupa ce-am de­pasit dezamagirea, m-am decis ca nu trebuie sa aban­donez. Mi-am ales o melodie care sa ma reprezinte cu adevarat, "Blue Jeans", a Lanei del Rey, mi-am spus ca nu trebuie sa-mi pese de nimeni si de nimic, si-asa am reusit sa ma detasez, sa las emotiile deoparte si sa ajung pana in finala", spune Sanziana.

De altfel, simpatica bruneta nu este singura care si-a incercat norocul de mai multe ori la preselectiile concursului. Imediat dupa ce a fost declarat castigator, Mihai Chitu a dezvaluit ca a fost prezent si la preselectiile pentru primele doua sezoane ale emisiunii, indemnandu-si fanii sa nu se dea batuti din prima daca nu reusesc ce si-au propus.

Sanziana, in varsta de 19 ani, pregateste deja o piesa alaturi de antrenorul sau si face parte din echipa turneului DeMoga, alaturi de care va concerta in 20 de orase din toata tara.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies