Ana Maria Alexie de la "Vocea Romaniei", schimbare radicala de look. Fosta eleva a Loredanei, in rol de femeie fatala: FOTO


	Ana Maria Alexie de la "Vocea Romaniei", schimbare radicala de look. Fosta eleva a Loredanei, in rol de femeie fatala: FOTO
Citeste mai mult despre: Ana Maria Alexie, Vocea Romaniei,
Data: 10 Ianuarie 2014

Viata Anei Maria Alexie, fosta eleva a Loredanei de la "Vocea Romaniei", s-a schimbat radical dupa participarea la show-ul de la ProTV.

Bruneta in varsta de 18 ani, care a facut senzatie in semifinala show-ului de la ProTV cantand o piesa foarte grea -  "Look at me now", pe care o canta Chris Brown featuring Lil Wayne si Busta Rhymes, si-a facut o schimbare majora de look.


Fosta eleva a Loredanei a renuntat la suvitele lungi, si-a tuns parul scurt si s-a transformat intr-o femeie eleganta si foarte atragatoare, dupa cum se poate vedea din fotografiile de mai jos.

 

  

FOTO: Facebook

Ana Maria Alexie incearca sa-si construiasca un nume si sa-si faca loc pe piata muzicala din Romania. Tanara isi exerseaza talentul facand diverse cover-uri dupa piesele unor artiste faimoase, precum Adele, Rihanna sau Lana del Rey.

In urma cu cateva luni, Ana Maria a colaborat cu mai multi tineri artisti din Romania pentru piesa "ApeREPtiv", inclusa pe albumul "Aici sau la Pachet", semnat Smokey si Krem.
 

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies