ACUM, la ProTV si pe Voyo.ro: Un nou val de talente ia cu asalt scena de la "Romanii au talent". Ce surpriza pregateste Smiley


	ACUM, la ProTV si pe Voyo.ro: Un nou val de talente ia cu asalt scena de la "Romanii au talent". Ce surpriza pregateste Smiley
Citeste mai mult despre: Mihai Petre, Romanii au talent, Smiley,
Data: 08 Martie 2013

Surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice neasteptate isi vor face loc in cea de-a patra editie “Romanii au talent”.

La Timisoara, Mihai Petre le-a oferit telespectatorilor o super demonstratie de dans. Dupa ce o pereche de dansatori si-a incheiat numarul, prezentatorii si juratii au trecut si ei la dans.

Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans: pe Smiley, caruia i-a confectionat ad-hoc si un costum de dans. Cu miscari ferme si o atitudine pe masura cei doi au venit in fata publicului pentru o demonstratie de dans sportiv de neuitat.

Mihai Petre a fost si el invitat la dans de concurenta ce tocmai isi terminase numarul, iar oferta a fost de nerefuzat. Asa se face ca pe scena de la “Romanii au talent” a inceput o adevarata petrecere, miscarile lui Mihai starnind ovatii si ropote de apaluze!


Nu uita ca Steaua-Chelsea se vede de la 20:00 la ProTV, dar si pe ipad si iPhone:

Descarca aici aplicatia de iPad

Descarca aici aplicatia de iPhone 

Pentru a vedea meciul online, trebuie sa fii abonat www.voyo.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies