Pepe, singur de Paste: “Nu am nicio relatie in momentul de fata” VIDEO


	Pepe, singur de Paste: “Nu am nicio relatie in momentul de fata” VIDEO
Data: 26 Aprilie 2011

“Am fost la biserica, am fost la cimitir, in Vinerea mare am scris o piesa superba. Am facut un alt negativ pentru piesa <<Mama>>, am inceput sa compun din nou. Sarbatorile m-au incarcat de energie pozitiva”, a spus Pepe, imediat cum s-a asezat pe happylica, marti, 26 aprilie.
 

Pepe a petrecut Pastele in familie si i-a marturisit lui Catalin Maruta ca nu exista in acest moment nicio femeie in viata lui. “Nu am nicio relatie in momentul de fata si nici nu cred ca este bine in aceasta perioada, o sa plec in vacant, nu vreau sa fac pe nimeni sa sufere. Daca m-as cupla nu m-as mai cupla cu o persoana publica”, a spus Pepe.

Cum era de asteptat, Pepe nu i-a trimis sms Oanei de Paste si nici ea lui. Miercuri, 27 aprilie, Pepe spera ca instant sa aprobe preschimbarea termenului stabilit initial pentru divort, mai ales ca la inceputul lui mai pleaca in vacanta.

Vreau sa imi amintesc doar de partea frumoasa a relatiei mele cu Oana”, a marturisit Pepe, care vrea sa fie impaciuitor, insa ii transmite Anei Maria Prodan sa isi vada de viata ei si sa nu mai comenteze despre mobila luata din casa lui devastate o data cu mutarea Oanei - "E pacat ca se trezeste vorbind".

In finalul emisiunii, Pepe a interpretat piesa “O femeie cat o suta”, despre care a spus ca este ceruta de fete la concerte si ca este, totodata, piesa preferata a lui Liviu Varciu.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies