Pepe: “Eu cred ca Oana este constienta ca m-a pierdut definitiv” VIDEO


	Pepe: “Eu cred ca Oana este constienta ca m-a pierdut definitiv” VIDEO
Citeste mai mult despre: Pepe, dezvaluiri, Happy Hour, Oana Zavoranu,
Data: 04 Aprilie 2011

Dupa ce, inca sotia lui, Oana Zavoranu a ajuns la spital si este posibil sa fi suferit un avort spontan, Pepe a venit la “Happy Hour”, in editia din 4 aprilie, ca sa spuna ca situatia de acum nu-l va impiedica sa faca dezvaluirile promise, marti, 5 aprilie.

Cum s-a asezat pe happylica, Pepe a precizat: “V-am spus de la inceput ca daca este gravida nu va tine aceasta sarcina. In presa a aparut o ecografie cu numele sters. A cui o fi fost?”

Pepe a marturisit ca ii pare rau ca Oana nu se simte bine, insa nu s-a dus la spital ca sa nu o tulbure si, in plus, sa nu dea nas in nas cu Tudy, despre care presa de scandal a spus ca ar fi cu Oana.
"Daca Tudy este la spital, de ce nu a aparut nicio fotografie cu el?", se intreaba Pepe.

Sambata, 2 aprilie, Pepe a sustinut un concert in clubul Bamboo, unde a fost si Oana - ea a prezentat pentru Catalin Botezatu.

Dupa 40 de minute de la inceperea concertului sustinut de el, Pepe a vazut-o pe Oana in public cum il privea si atunci i-a dedicat o melodie. A doua zi, dupa ce a petrecut mare parte din noapte in club, Oana avea sa ajunga la spital. Cei doi nu si-au vorbit deloc la Bamboo, insa Catalin Botezatu l-a indemnat pe Pepe sa se impace cu Oana: “Hai, ma, ca voi va iubiti”, a dezvaluit Pepe.

Pepe crede in continuare ca Oana nu a fost insarcinata. El se bazeaza pe schimbul de mesaje dintre ea si Tudy, in care inca sotia lui ii spunea amantului ca ia anticonceptionale. In plus, Pepe stie ca Oana a avut sterilet si ca e posibil sa il mai aiba si acum. De asemenea, el s-a documentat si sustine ca nu se fac ecografii 3D decat la sarcini mai avansate decat presupusa sarcina a Oanei.

Dupa cum a promis, Pepe, va face marti, 5 aprilie, noi dezvaluiri - la Happy Hour”, poate va organiza si o conferinta de presa, inca nu este decis. Cantaretul crede ca Oana este constienta ca nu mai exista cale de intoarcere.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies