Pepe si Oana, impreuna la notar: "M-am uitat la ea cu indiferenta, n-am simtit niciun fior!"


	Pepe si Oana, impreuna la notar: "M-am uitat la ea cu indiferenta, n-am simtit niciun fior!"
Citeste mai mult despre: Happy Hour, divort, Oana Zavoranu, Pepe,
Data: 04 Mai 2011

Astazi, Pepe si Oana au semnat la notar actele prin care declara ca sunt amandoi de acord cu divortul. Pepe a ajuns primul la notar, iar viitoarea lui fosta sotie cu 10 minute mai tarziu, pentru “vedetele intarzie mereu”, a comentat Pepe.

Respectand dorinta Oanei, Pepe a fost de acord si sa ridice actele prin care oficial sunt liberi abia pe 16 iunie, de ziua ei.

Oana a venit la notar cu zambetul pe buze si cu ochelari mari de soare, insotita de mama ei, dar si de avocati si de Ana Maria Prodan

Ne-am salutat, discutia a fost relaxata, dar au fost si mici intepaturi”, povesteste Pepe. “Am intrebat-o ce mai face Tudy. Vroiam sa-l sun sa-l felicit, dar nu mai am numarul lui. Stiu ca-l doare ca a aparut Oana in revista pentru barbati”, a spus cantaretul.

VEZI AICI declaratiile Oanei dupa semnarea actelor de divort! La randul ei, Oana Zavoranu a declarat ca se bucura foarte mult ca a divortat si a scapat de aceasta casnicie. “Eu chiar nu inteleg ce e in mintea ei. Din vina ei suntem divortati, avea un tupeu fantastic la notar”, a mai spus Pepe.

La intrebarea Amaruta, cum s-a simtit cand a revazut-o pe Oana, Pepe a raspuns ca doar indiferenta: “M-am uitat la ea ca la orice alta domnisorica frumoasa. Ma uitam de la o distanta fantastica la ea. N-am fost nici dur, nici extrem de mistocar”, a adaugat latino loverul, care sustine ca nu se va mai implica intr-o relatie amoroasa prea curand, fiindca vrea sa se ocupe de cariera.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies