Faceți cunoștință cu cele cinci femei curajoase și independente de la "Femeia alege"


	Faceți cunoștință cu cele cinci femei curajoase și independente de la "Femeia alege"
Citeste mai mult despre: femeia alege, concurente, Majda Aboulumosha,
Data: 21 Septembrie 2021

Femeia alege este un show de dating în care cinci femei independente se îmbarcă într-o experiență care le va schimba viața. Filmările se desfășoară în Istanbul, într-o locație de lux și cu numeroase oportunități de activăți extravagante. 

Jocul iubirii le va trece prin cele mai puternice emoții pe cele 5 participante, dar și prin șansa de a cunoaște bărbați diferiți care le-ar putea deveni partener. Alegerea le aparține! Puterea este în mâna femeilor care vor arăta că puterea pe care au demonstrat-o în viața profesională poate fi la fel de puternică și în cea personală. 

Iată care sunt aceste femei speciale:

1. Oana Zidaru 


Oana este o antreprenoare, de 36 de ani, care a fost mereu pasionată de modă și frumusețe. După ce timp de 13 ani și-a îndreptat atenția spre jurnalismul online, anul trecut, și-a găsit curajul de a-și lansa propriul produs pentru ondularea părului. Constant atentă la carieră, aceasta nu a pus niciodată pe primul plan căutarea persoanei care să-i fie alături la bine și la greu. Acum simte că este clipa perfectă să găsească un bărbat potrivit pentru stilul ei de viață. Oare va fi acesta momentul? 
 

2. Carmen Alexandrescu


Cu o impresionantă carieră în domeniul consultanței imobiliare, concentrată pe aspectul fizic și constant preocupată de fitness și mersul la sală, Carmen vede în această emisiune o provocare. La 50 ani privește cu mândrie în urmă: atât la căsnicia care i-a adus o fată superbă, de 19 ani, dar și la celelalte relații care au format-o și au dus-o unde este astăzi. S-a despărțit de doar 4 luni de fostul iubit, iar acum privește cu optimism spre viitor. Va reuși vreunul dintre băieți să o convingă că merită o șansă?

3. Romanița Duminică 


Veselă, plină de energie și optimistă, Romanița are 34 de ani și este artistă: scrie, cântă și compune. După o căsnicie care a venit devreme în viața ei, în urmă cu 3 ani a ales să divorțeze, în urma a ceea ce a părut a fi un pas firesc. În urma acestei relații a apărut Zaraza, fiica ei de 11 ani, dar și cea mai frumoasă prietenie a ei: cu fostul soț, omul pe care se bazează în tot ceea ce face. Viața a purtat-o pe diferite meleaguri în Europa, însă constantă i-a rămas muzica. Să fie această emisiune un nou început pentru ea? 

4. Ruxandra Barău


O fire sociabilă, romantică și sensibilă, Ruxandra, de 32 de ani, adoră să cânte, chiar dacă prima ei iubire a fost pictura, la 4 ani. Dacă ar fi nevoită să transpună imaginea iubirii într-o pictură, atunci cu siguranță s-ar raporta la o floare care abia iese din pământ. Nu se teme să recunoască faptul că plânge des, iar că dragostea nu a fost mereu ușoară pentru ea, ultima relație fiind una care i-a adus multe lacrimi. Și-ar dori un bărbat sigur pe el, care să o facă să râdă mult. Îl va găsi acum în cadrul emisiunii? 

 

5. Cristina Postolachi


Model și actriță, Cristina are 33 ani și este pasionată de călătorii. Viața a purtat-o pentru câteva luni în America și Franța, însă inima a readus-o pe plaiurile locale. Prietena ei cea mai bună este mama, iar de-a lungul anilor partea profesională i-a ocupat cel mai mult timp: a făcut două facultăți, dar și o școală de actorie. Dezamăgită de fostele relații, Cristina simte că dragostea nu dispare și că odată cu timpul nu uiți, doar te obișnuiești cu ideea. Va reuși vreun bărbat să îi câștige încrederea? 

 

Femeia alege, în fiecare zi, pe PRO 2, de la 13:00, 19:00 și 22:30! 

Vezi prezentarea concurentelor pe PRO TV PLUS:


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies