Femeia Alege, zi de zi, pe PRO 2! Carmen Alexandrescu va avea, astăzi, întâlnirile cu băieții!

Data: 21 Septembrie 2021

Ieri, de la ora 13:00, pe PRO 2, gazda emisiunii Femeia Alege, Majda, ne-a făcut cunoștință cu fetele care s-au aventurat în una din cele mai frumoase și mai provocatoare experiențe ale vieții lor. Timp de câteva luni, aceastea s-au mutat în Istanbul și vor avea parte de ocazia de a lăsa deoparte toate planurile, toate gândurile despre muncă și se vor concentra pe viața lor personală. 

Astăzi, a doua concurentă va avea ocazia să meargă la întâlniri cu cei cinci bărbați. Carmen Alexandrescu, are 50 de ani și simte că sufletește este mai tânără decât orice alt partener. Are ca hobby să aibă grijă de corpul ei, fiind pasionată de fitness și mersul la sală.

Este din București și lucrează în domeniul consultanței imobiliare. Cariera a fost întotdeauna prioritară și i-a oferit ocazia să întâlnească mulți bărbați, fiind un domeniu dominat de aceștia. 

A fost căsătorită, timp de 15 ani, iar din acel mariaj are și o fiică de 19 ani, de a cărei creștere s-a ocupat. Relația cu fostul soț s-a încheiat în urmă cu 12 ani, dar Carmen a mers mai departe. De altfel, de curând, a avut o relație care tocmai s-a sfârșit în urmă cu 4 luni, pe care nu o regretă. A fost una în care s-a simțit foarte bine și care i-a oferit multe lecții de viață.  

”Nu am fost niciodată departe de familie sau prieteni. Am fost în câteva destinații de vacanță mai îndepărtate, dar am fost alături de persoane dragi”, recunoaște Carmen. Cu toate astea, admite că este extrem de deschisă pentru ceea ce va urma: ”sunt motivată de posibilitatea unor oportunități diferite față de ceea ce am făcut până acum”.

Majda Aboulumosha, gazda emisiunii, vă așteaptă în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată! Femeia alege! 

Vezi și video despre "Femeia alege":

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies