Majda Aboulumosha a plecat deja spre Istanbul și se pregătește pentru premiera emisiunii Femeia Alege


	Majda Aboulumosha a plecat deja spre Istanbul și se pregătește pentru premiera emisiunii Femeia Alege
Data: 15 Septembrie 2021

Majda Aboulumosha va fi din toamnă gazda emisiunii Femeia Alege, de pe PRO 2. Vedeta a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV Plus, în care a explicat ce înseamnă pentru ea acest show, dar și ce impact crede că va avea asupra telespectatorilor. 

5 femei frumoase și independente în fața celei mai mari provocări din viața lor. ???? Fii cu ochii pe eroinele emisiunii Femeia Alege, din 20 septembrie, la PRO 2.
 


 

“Este vorba despre iubire… Este vorba despre autenticitate. Poate asta aș putea spune că este nou, pentru că totul este real. Și atunci eu le garantez oamenilor de acasă că se vor regăsi în poveștile fetelor. Eu sunt acolo ca să fiu mesagerul lor și să transmit iubirea dincolo de ecran. Este mai mult decât un show TV”, a declarat Majda. 

Îndrăgita actrița n-a vrut să dea prea multe detalii despre emisiunea de pe PRO 2, însă i-a asigurat pe telespectatori că merită așteptarea. 


 

Este vorba despre cinci femei puternice. Ele își caută iubirea și în viața asta cu toții căutăm iubirea, cu toții avem nevoie de ea, indiferent de vârstă. Uite, ți-am mai dat un indiciu. Merită așteptarea! Mai e un pic și începe!”, a mai spus Majda.

Modifică setările cookies