Ei sunt cei cinci bărbați care luptă pentru inimile fetelor, la Femeia alege!


	Ei sunt cei cinci bărbați care luptă pentru inimile fetelor, la Femeia alege!
Citeste mai mult despre: femeia alege, concurenti femeia alege,
Data: 25 Septembrie 2021

Oana Zidaru, Carmen Alexandrescu, Romanița Duminică, Ruxandra Barău și Cristina Postolachi sunt cele cinci curajoase care și-au deschis sufletul și au plecat în căutarea bărbatului care le poate face să zâmbească.

Începând de luni, Majda ne-a prezentat întâlnirile fiecărei femei cu cei cinci bărbați care cred că le pot cuceri. 

Călin Șerban are 47 de ani și este pasionat de sporturile extreme. Nevoia de adrenalină l-a purtat pe toate continentele și l-a făcut să testeze activități la care alții nici nu s-ar gândi. A fost căsătorit și se laudă cu cele trei fete pe care le are, de 16, 19 și 29 de ani.

Silviu Rotariu are 41 de ani și locuiește în Los Angeles, unde muncește pentru a-și împlini visul de a fi un actor cunoscut. Și el s-a căsătorit când era foarte tânăr, dar divorțul i-a oferit șansa de a-și trăi viața cu adevărat.  

Bogdan Dărădan are 38 de ani și este un copywriter pasionat, interesat de călătoriile care îi oferă o nouă viziune asupra lumii. Ca și primii concurenți, are deja un divorț la activ, dar nu regretă nimic. Este deschis la o nouă căsnicie care i-ar putea aduce fericirea și pe plan personal.

Răzvan Mihai are 37 de ani și este model, manager de evenimente și un pasionat de dans. Îi place organizarea și să simtă că planurile sunt bine puse la punct în viața lui. Îi plac copiii și se gândește deja la femeia care i-ar putea fi alături când va construi un imperiu. 

Alexandru Păun are 26 de ani și este cel mai tânăr concurent înscris în lupta pentru alegerile fetelor. Este model, visează la o familie mare și a trecut prin experiența unui divorț. Nu regretă această căsnicie deoarece a rezultat un copil frumos, care acum are 3 ani. 

Acum că toți se cunosc, e vremea ca fetele să descopere locul în care își vor petrece următoarele luni. Astăzi, de la ora 19:00, Majda și cele cinci fete vor intra în casă și vor avea primele discuții despre frumoasa locație din Istanbul!

Femeia alege! 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies