Femeia Alege, zi de zi, pe PRO 2! Romanița Duminică este cea de-a treia concurentă care îi va cunoaște pe băieți


	Femeia Alege, zi de zi, pe PRO 2! Romanița Duminică este cea de-a treia concurentă care îi va cunoaște pe băieți
Citeste mai mult despre: femeia alege, PRO 2, romanita duminica,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 22 Septembrie 2021

Zi de zi, de la ora 19:00, Majda aduce pe PRO 2 ocazia telespectatorilor de a vedea modul în care decurg întâlnirile fetelor cu cei cinci băieți care s-au înscris în lupta pentru inima lor.

Rând pe rând, fiecare dintre fete își deschide sufletul și pornește într-o primă descoperire a băieților. Hotărâte, sigure pe ceea ce vor, acestea nu se tem să îi povestească prezentatoarei despre cine le-a atras atenția sau cine nu va putea fi niciodată mai mult decât un prieten. 

Astăzi, cea de-a treia concurentă care va porni în experiența vieții lor este Romanița Duminică. Simpatică artistă, în vârstă de 34 ani, este pasionată de scris, cântat și compus. 

A ales să se căsătorească încă de când era foarte tânără, iar acest lucru s-a resimțit mai târziu, în urmă cu 3 ani alegând calea divorțului. A fost un sfârșit care a lăsat în urmă o fetiță superbă, dar și o relație de prietenie pe cinste. Astăzi, Zaraza are 11 ani, iar fostul soț al Romaniței este omul pe care se poate baza în orice situație. 

Este o persoană cu o energie pozitivă, care iubește viața și care a muncit pentru a-și crește cariera: a plecat în Franța pentru a evolua, dar s-a reîntors în locul în care își găsește fericirea. Acum, a ajuns în Turcia... cu gândul că a venit momentul să pună și viața personală pe primul plan. 

„Mă adaptez în absolut orice situație și de fiecare dată, oricât de greu părea, am încercat să văd partea plină a paharului, să învăț ceva din experiența respectivă”, spune Romanița. Tocmai din acest motiv nu o sperie plecarea de acasă, deși admite că îi va lipsi tare mult fiica ei: ”Cât voi fi plecată mă voi gândi cu siguranță la fiica mea, și la cum va percepe ea plecarea mea”.  

Majda Aboulumosha, gazda emisiunii, vă așteaptă în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată! Femeia alege!

Modifică setările cookies