Femeia Alege, zi de zi, pe PRO 2! O nouă concurentă va merge la întâlnirile cu băieții: Ruxandra Barău!

Citeste mai mult despre: femeia alege, PRO 2, ruxandra barau,
Data: 23 Septembrie 2021

Primele zile ale show-ului Femeia alege au adus oportunitatea telespectatorilor de a le cunoaște pe fete și de a vedea cum au decurs întâlnirile primelor trei dintre acestea cu cei cinci băieți. De la flirturi nevinovate la momente în care pasiunile comune au făcut ca focul să pornească, fiecare clipă petrecută în emisiune este tot mai interesantă. 

Ruxandra Barău este cea de-a patra concurentă care va avea ocazia să îi cunoască pe simpaticii pretendenți la titlul de iubit. Este o fire romantică, sociabilă și foarte sensibilă, care nu se teme să plângă atunci când sufletul îi spune. 

Pasionată de cântat, aceasta a fost mereu atrasă de artă. Încă de la 4 ani a început să picteze, iar iubirea simte că ar putea să o transpună într-o imagine a unei flori care abia iese din pământ. Visează la un bărbat care să o facă să râdă și care să îi aducă zâmbetul pe buze. Rămâne de văzut dacă vreunul dintre pretendenți va reuși să facă acest lucru! 

”Toate au un scop, și se întâmplă exact așa cum a fost lăsat să se întâmple. Chiar sufletele noastre, pentru a evolua, aleg întâmplările prin care vor să treacă în viața asta”, spune Ruxandra înainte de a porni în această nouă călătorie a vieții ei. Gândindu-se la ceea ce își dorește, aceasta este foarte sigură pe ea: ”O relație de vis este o relație în care ne ajutăm reciproc să creștem și să evoluăm”.

Majda Aboulumosha, gazda emisiunii, vă așteaptă în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată! Femeia alege! 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies