Nimeni nu se astepta ca un baiat de 17 ani sa aiba o asemenea VOCE! Asculta prestatia care a tinut-o pe Loredana cu sufletul la gura:


	Nimeni nu se astepta ca un baiat de 17 ani sa aiba o asemenea VOCE! Asculta prestatia care a tinut-o pe Loredana cu sufletul la gura:
Citeste mai mult despre: Bernard Lazar, Loredana, Vocea Romaniei,
Data: 02 Octombrie 2012

Un elev de 17 ani a avut una din cele mai bune prestatii ale serii la "Vocea Romaniei".

Bernard Lazar, 17 ani, a interpretat piesa "Cat de frumoasa esti" intr-o maniera atat de sensibila si cu atata intensitate, incat Loredana l-a ascultat cu sufletul la gura. Ea a fost si singura care s-a intors pentru a-l lua in echipa, desi toti antrenorii i-au apreciat calitatile vocale.

Vezi cum a cantat Bernard Lazar la "Vocea Romaniei"!

"Cine esti, Justin Bieber?" a exclamat antrenoarea, dupa ce s-a intors si a vazut cum arata concurentul care a uimit-o cu vocea lui.

"Tu o sa fii Praslea din echipa. Esti un pusti dragut si talentat si a fost impunator cum ai atacat acuta aia" l-a laudat ea pe Bernard.


Dupa ce tanarul a plecat de pe scena, antrenorii au inceput sa discute intre ei. "Ne transformam in sistemul american, lansam vedete de la 15, 16 ani, nu mai lansam de la 30 ani" a constatat Brenciu.

"Pai, Loredana la ce varsta s-a lansat?" s-a intrebat retoric si Moga. "Bai, las-o pe Loredana, ea a vazut a doua cadere a Constantinopolului. Ia zi, cum a fost atunci?" a glumit Brenciu cu doua taisuri, referindu-se la un film din 1994 in care Loredana a jucat alaturi de Jean Constantin si de Alexandru Arsinel.

Loredana a dat dovada de simtul umorului si a raspuns in acelasi ton: "Asa-i in business, asa se face treaba. Apropo, am schimbat scena aia din film (A doua cadere a Constantinopolului (1994) - n.r), trebuia sa apar goala. Mai putem revedea filmul, si dotarile cu care apar nu erau false" a spus diva, cu zambetul pe buze.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe Voyo.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies