A rupt scena in doua! Un baiat de 16 ani a intors TOATE scaunele, iar publicul l-a aplaudat minute in sir: VIDEO


	A rupt scena in doua! Un baiat de 16 ani a intors TOATE scaunele, iar publicul l-a aplaudat minute in sir: VIDEO
Citeste mai mult despre: Laurian Manta, Horia Brenciu, Vocea Romaniei,
Data: 03 Octombrie 2012

"Ma trezesc cantand, cant si in timpul orelor, muzica e viata mea - nu ma vad facand altceva!" marturiseste deschis Laurian Manta, un elev de 16 ani care a venit la "Vocea Romaniei" increzator in talentul lui.

"Vreau sa rup scena in doua!" a declarat el, sigur pe sine, inainte sa intre sa-si faca numarul. A cantat piesa "Je suis malade" si a intors toate scaunele antrenorilor si a smuls ropote de aplauze - minute in sir - din sala.

Vezi cum a cantat Laurian Manta la "Vocea Romaniei"!

"Cand m-am intors si l-am vazut, am zis "au, au"!" a recunoscut Loredana. Moga a incercat sa-l atraga in echipa lui cu sinceritatea-i binecunoscuta: "Sincer, ai o voce atat de buna incat o sa faci treaba buna pe oricare dintre noi ai alege!".

Brenciu, insa, a facut spectacol, ca de obicei. "Eu sunt un mare fan al muzicii frantuzesti!" a inceput antrenorul , care vede in Laurian "un alt tip decat prototipul vedetei moderne universale". Strategia lui Brenciu a fost cea castigatoare.

Cum sa-ti faci bebelusul sa NU mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G.

"Laurian, o sa plangi in pumni dupa decizia asta", a glumit Loredana.

"Stii cum se zice la noi in Moldova? Hoasca batrana! Cum ai luat tu copilul ala...." a mai comentat Lori catre Brenciu, dupa ce concurentul a plecat de pe scena.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe voyo.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies