A cantat o piesa mai bine decat Lady Gaga! Loredana, singura care nu a apasat pe buton. Barbatii din juriu au fost fascinati de VOCEA ei:


	A cantat o piesa mai bine decat Lady Gaga! Loredana, singura care nu a apasat pe buton. Barbatii din juriu au fost fascinati de VOCEA ei:
Data: 17 Octombrie 2012

Show-ul este integral pe Voyo.ro. Fely Donose are 26 de ani, este din Sebes, Alba si nu a luat niciodata cursuri de canto.

Cu toate acestea, tanara a reusit sa ii vrajeasca pe antrenorii de la "Vocea Romaniei" la auditiile pe nevazute cu o interpretare de exceptie a piesei lui Lady Gaga - "You and I".

Niciunul dintre barbatii din juriu nu i-a rezistat. Brenciu s-a intors chiar daca mai avea o groaza de fete la el in echipa, Moga a incercat s-o cucereasca spunandu-i ca are o "voce speciala", iar Smiley a marturisit ca varianta originala a piesei nu i-a placut atat de mult cum i-a placut varianta ei!

Ascult-o AICI pe Fely Donose cantand "You and I"!

Tanara nu este la primul contact cu lumea muzicii. Dupa cum singura a recunoscut, a renuntat chiar si la liceu pentru a-si urma acest vis. A plecat inca din adolescenta in Cluj, unde a reusit sa aiba colaborari cu Guess Who, Puya sau Grasu XXl si sa compuna o piesa pentru Nicoleta Luciu. A venit la "Vocea Romaniei" insotita de un fost concurent din primul sezon al show-ului - Robert Patai.

Dupa ce a intors 3 din 4 scaune la auditiile pe nevazute, Fely a ales sa mearga mai departe in echipa lui Marius Moga.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe voyo.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies