"Veronica, fata buna si cuminte" a scos coltii. Fetita frumoasa de 4 ani a crescut si isi cere in instanta banii pentru productiile ce au consacrat-o

Data: 13 Martie 2013

Va mai amintiti de Veronica, fetita frumoasa de patru ani, care a jucat in numeroase filme in anii '70? Actrita revine in prim plan, dar nu cu un rol de senzatie, ci cu o sentinta favorabila, obtinuta la tribunal. Lulu Mihaiescu a castigat dupa ani buni de procese dreptul de a fi despagubita pentru difuzarea productiilor care au consacrat-o.

Anii au trecut, iar Lulu Mihaiescu, actrita care i-a dat viata personajului atat de indragit a aflat din Canada, unde s-a stabilit, ca si in vremurile noastre filmele ei se vand bine. Dar ea n-a primit insa nici un leu, asa ca a dat in judecata firma care a preluat drepturile de difuzare a filmelor.

Dupa ani de procese, Tribunalul Bucuresti i-a dat actritei Lulu Mihaiescu 3.000 de lei despagubiri pentru filmele "Veronica", "Veronica se intoarce", "Mama" si " Saltimbancii". La aceasta suma se adauga aproape 5.000 de lei cheltuieli de judecata.

Lulu Mihaescu ceruse initial 20.000 de euro. Si a chemat in judecata si alte companii, inclusiv pe cea patronata de regizoarea Elisabeta Bostan, care a descoperit-o.

Veronica mai are de trecut un hop pana sa vada banii in cont. Sentinta data de tribunal poate fi contestata la Curtea de Apel.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies