Robert Reamzy si-a vazut ultima data tatal intr-un taxi pe care acesta il conducea. Cum arata tatal sau si ce reactie au avut cei doi


	Robert Reamzy si-a vazut ultima data tatal intr-un taxi pe care acesta il conducea. Cum arata tatal sau si ce reactie au avut cei doi
Citeste mai mult despre: Robert Reamzy, Happy Hour, Vocea Romaniei,
Data: 28 Februarie 2013

Robert Reamzy, tanarul care a impresionat la "Vocea Romaniei" cu talentul sau si asemanarea cu Michael Jackson,a venitHappy Hour pentru a vorbi despre adolescenta dificila pe care a dus-o dupa ce parintii lui au divortat si tatal a disparut complet din viata lui.

Robert Reamzy, fostul concurent de la "Vocea Romaniei", nu a avut o viata tocmai usoara. Desi era doar un simplu adolescent, Robert a trebuit sa se intretina singur de la o varsta foarte frageda. El locuia alaturi de mama sa intr-un apartament cu doua camere in care statea alaturi de multe persoane.

In urma cu  un an si jumatate Robert a devenit nostalgic cand s-a urcat in taxi si-a vazut tatal la volan. "Mergeam de la repetitii cu bandul de atunci, ma grabeam sa urc intr-un taxi si cand am intrat i-am zis repede adresa. Cand ne-am intalnit privirile am ramas blocati amandoi", a povestit el despre ultima intalnire cu tatal sau.

 Robert a declarat ca si-a gasit consolarea in iubirea celor mici de la gradinita unde lucreaza ca profesor de pian.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies