Show-ul "MasterChef" deschide apetitul, dar si pofta de gatit. Astazi va prezentam cinci vedete care ar avea sanse mari sa faca o impresie buna celor trei chefi si sa intre in competitia culinara de la ProTV.
Diana Dumitrescu este foarte pasionata de gatit si a ajuns sa fie atat de buna la asta incat poate sa improvizeze si sa experimenteze diverse retete fara sa dea gres. Frumoasa blonda recunoaste ca marea sa slabiciune sunt prajiturile, insa are retete si pentru paste bolognese, omleta cu ciuperci si parmezan sau muschiulet de porc impanat cu slanina si cartofi la cuptor.
Prinde gustul competitiei!."MasterChef", sezonul 3 - marti, 18 martie, de la 20.30, la ProTV.
"Imi place sa gatesc foarte mult. Mai ales cand am timp. Imi place sa incerc retete noi, din cartile de bucate. Nu sunt neaparat retete traditionale... ci traditional fusion... nu stiu exact cum sa-l denumesc. Uneori, adaug dupa ochi si gust ingrediente la niste retete traditionale si ies foarte bune.
Prajiturile sunt pasiunea mea si preparatele la cuptor. Dar daca as gasi sa imi cumpar mai multe ingrediente ce se folosesc, in general, in laboratoarele de prajituri, cum ar fi coloranti, martipan, cred ca m-as juca non stop", povesteste actrita.
Andreea Marin a devenit experta si in mancaruri mai sofisticate, iar de cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, vedeta petrece mai mult timp in bucatarie experimentand cu diverse preparate culinare. Ea a publicat cateva imagini pe o retea de socializare, unde le-a dat si un sfat fanelor sale: "Cert e, dragele mele, ca obtineti tot ce vreti din partea sotului daca-i gatiti asta". Reteta despre care vorbeste Andreea este una cu creveti marinati in sofran cu chilli si usturoi.
"Nu suntem la fel, nu ne-am nascut in acelasi tip de familie, aceeasi zona a lumii. Mi s-a schimbat viata si dieta. Eram o moldoveanca convinsa, acum caut sa aduc mai multa sanatate corpului meu. Gatesc simplu, dar mai sanatos. Tuncay stie sa faca paine foarte buna, am ramas placut surprinsa sa vad un barbat gatind", a povestit Andreea despre relatia cu sotul sau.
Ioana Ginghina a devenit pasionata de nutritie mai ales dupa ce a nascut si a inceput sa se preocupe mai mult de alimentatia sanatoasa, atat pentru a-si recapata silueta de invidiat, cat si pentru a-i crea fiicei sale un stil de viata sanatos.
“Inainte nu era chiar asa. Nu imi placea foarte mult sa gatesc cand stateam dincolo pentru ca aveam o bucatarie foarte mica si se facea murdar. Se facea totul repede, erau multe vase. Acum, ca am spatiu, e mult mai bine”.
„Imi place sa avem mancare proaspata si sanatoasa in casa. Gatesc aproape zilnic ceva rapid, usor: mamaliga cu branza, paste cu sos, sufleuri de legume, iar in weekend fac mancaruri multe, de la aperitive pana la deserturi. Ador dulciurile, de la ele mi-ar fi greu sa ma abtin. Insa pregatesc din cele raw vegane, pe baza de fructe si seminte. Apoi, salatele si ciorbele sunt favoritele mele. In general, mananc mult cantitativ, dar sanatos si cred ca de aceea ma mentin de ani buni cam la aceeasi greutate", spune Ioana.
Radu Valcan adora sa o surprinda pe iubita sa cu tot felul de preparate: de la friptura de vita, la peste in crusta de sare, actorul a devenit expert in toate. El a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare cu sortul de bucatarie, in timp ce se pregateste sa bage pestele la cuptor: "Specialistii spun ca in fiecare zi trebuie sa-ti surprinzi partenera cu ceva. Oua sa ai…ca un peste simplu poa’ sa faca oricine!", a scris el.
Adela Popescu isi mentine silueta zvelta cu multe salate sanatoase sau mancaruri din bucataria asiatica, insa blondina stie sa prepare si ciocolata de casa. Vedeta le-a aratat de multe ori fanilor sai de pe Facebook imagini cu bunatatile pe care le gateste.
Adela si-a descoperit talentul in ale gastronomiei recent, gatind alaturi de iubitul sau, Radu Valcan: "Desi nu credeam vreodata, am descoperit ca imi place foarte mult sa gatesc. M-am specializat in paste cu carne de vita si sos rosu, cu creveti, smantana si usturoi, iar Radu a gatit o friptura de vita delicioasa, fel de fel de salate", spune ea.