Vali Vijelie sustine ca nu are amanta:  "Regret ca nu i-am batut pe cei care zic asta!" VIDEO


	Vali Vijelie sustine ca nu are amanta:  "Regret ca nu i-am batut pe cei care zic asta!" VIDEO
Citeste mai mult despre: Vali Vijelie, amanta, bataie, Happy Hour, scandal,
Data: 23 Mai 2011

Ziarele sunt pline cu detalii pincante despre incidentul in care a fost implicat manelistul Vali Vijelie si amanta lui, dupa cum spun toti cei care au avut de suferit de pe urma cantaretului.

Astfel, Vali Vijelie a acordat un interviu in care a negat toate acuzatiilor care i-au fost aduse. "Cred ca e prea mult spus amanta, Ionela o chema, eu o cunosc de un an si ceva. Nu a fost nimic intre noi, doar o prietenie. Eu nu am rapit pe nimeni", a spus manelistul.

Acesta a spus ca incidentul nu a fost la niciun salon. "Altercatia a fost intre mine si conducatorul masinii, fratele fetei.
Am stat de vorbit putin cu el, eu m-am suparat si am facut urat, da i-am spart masina. Daca a luat atata amploare imi pare rau ca nu i-am batut"
, a declarat Vali Vijelie.

Gabi Athos, baiatul a carui masina a fost distrusa a declarat contrariul si a spus ca el nu a facut decat i-a luat apararea presupesei amante a lui Vali Vijelie, iar mama lui a sustinut acelasi lucru.

Cat despre divortul din familia Vijelie, manelistul a declarat: "Eu nu am sa divortez de sotia mea si daca o sa-mi intenteze divort eu o sa fac o noua nunta cu ea, si spre pana la urma sa-mi impac nevasta".

Urmareste mai jos declaratiile partilor implicate in incident!


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies