Simona Sensual a confruntat-o pentru prima data pe amanta lui Maharu la Happy Hour

Simona Sensual a confruntat-o pentru prima data pe amanta lui Maharu la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Maharu, Simona Sensual,
Data: 04 Decembrie 2009
Simona Sensual face tot, sublinia iubitul ei Maharu acum cateva saptamani. Cu toate acestea, se pare ca \"tot\" nu este suficient, iar Maharu mai are o alta \"iubi-iubi\" prin Germania.

Maharu se iubeste cu Simona Sensual de zece ani. Tot de zece ani, Simona, asa "completa si multilateral dezvoltata"- cum ea insasi se prezinta, ii face tot si de toate. Adica ii face clatite, omleta si curatenie in casa - tot ea tine sa precizeze acest aspect. Este, cum se autodefineste “femeie in casa, doamna in societate si exact ce trebuie sa fie in intimitate". Degeaba! Maharu umbla prin vecini!  

Prin vecinii din Europa adica. De trei ani, Maharu are o relatie cu Elena, o doamna de 37 de ani din Germania. Respectiva doamna, pe care Simona o numeste “baba, smochina , zbarcita, sedusa si abandonata” a intrat in direct prin telefon la Happy Hour si a afirmat ca "am o legatura cu Nicu, el e iubirea mea, il iubesc neconditionat de trei ani, a fost chiar acum, de curand la mine.”  Elena sustine ca a stiut de legatura lui Maharu cu Simona Sensual, dar a acceptat viata dubla a acestuia din dragoste.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies