Iti mai aduci aminte de coditele fetelor de la Andre sau de parul verde al lui Miki de la K-pital? Coafurile stupide ale artistilor in anii '90: VIDEO


	Iti mai aduci aminte de coditele fetelor de la Andre sau de parul verde al lui Miki de la K-pital? Coafurile stupide ale artistilor in anii '90: VIDEO
Data: 06 Martie 2013

In anii '90 zeci de trupe apareau pe piata muzicala romaneasca ca ghioceii primavara. Lansau piese de dragoste sau piese numai bune pentru dansat in discoteci.

Si ca sa atraga atentia, toti aveau coafuri cat mai ciudate, machiaj strident sau haine rupte, taiate si accesorizate din plin.

Vezi poze cu artistii in GALERIA FOTO de la finalul articolului.

Cu siguranta iti mai aduci aminte de Nick de la N&D care avea foarte multi cercei si parul de culoarea galben-pui, facut tepi.

Nici fetele de la Andre nu s-au lasat mai prejos cand a venit vorba de coafuri neinspirate: suvite rosii, fundite, codite si tot felul de alte accesorii puse in par.

Andreea Antonescu si Andreea Balan au devenit rapid idolii adolescentelor in anii '90, pentru ca au avut curajul sa poarte haine foarte decoltate, pantaloni foarte scurti si platforme inalte.

Fetele de la Candy s-au numarat si ele printre artistele care au ales sa aiba coafuri neobisnuite si haine provocatoare. Coditele Giuliei au fost foarte apreciate de tinerele adolescente.

Nimeni nu are cum sa uite coditele prinse cu elastice pe care si le facea Irina din trupa ASIA. Cantareata nu a devenit cunoscuta doar pentru calitatile vocale, ci si datorita look-ului pe care l-a adoptat in anii '90 cand facea parte din trupa.

Miki de la formatia K-pital a socat pe toata lumea atunci cand a aparut cu parul vopsit verde. Artista era cunoscuta pentru desele schimbari de look.

Vezi poze cu artistii in GALERIA FOTO.

Nu rata azi, de la 17:30, la "Happy Hour", transformarea Ancai Turcasiu si a lui Mihai Constantinescu in Delia si Nick de la N&D.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies