Toni Grecu: "Nu plec in vacanta pana nu lamuresc formatul, decorul si distributia viitorului sezon SRC" INTERVIU EXCLUSIV


	Toni Grecu: "Nu plec in vacanta pana nu lamuresc formatul, decorul si distributia viitorului sezon SRC" INTERVIU EXCLUSIV
Data: 25 Mai 2011

Toni Grecu dezminte zvonurile lansate in presa de scandal conform carora intentioneaza sa plece de la Pro TV impreuna cu echipa de la Serviciul Roman de Comedie si vorbeste, intr-un interviu exclusiv pentru site-ul nostru, despre momente amuzante de la filmari, sezonul din toamna al show-ului, vacanta, parodii muzicale.

Duminica, 29 mai, va fi difuzata ultima editie din acest sezon a show-ului “Serviciul Roman de Comedie”! Poti sa ne divulgi vreo intamplare amuzanta de la filmarile pentru aceasta editie?
La noi in platou se intampla mereu cate ceva. Saptamana trecuta cand am filmat aceasta emisiune, dar si interviul cu Radu Mazare pe care l-ati putut vedea in editia trecuta, am trait o secventa de un umor nebun si nedifuzabil. Radu Mazare s-a blocat complet cand in platou a intrat Traian Basescu, jucat de colegul meu Valentin Darie. Invitatul nostru nici nu a vrut sa dea noroc cu el, iar la finalul interviului ne-a spus ca a avut pentru cateva secunde senzatia ca a venit insusi Traian Basescu la emisiune, in carne si oase. Era foarte uimit de asemanarea dintre Valentin si Presedinte.

Ce ati pregatit pentru ultima editie din acest sezon?
Ultima editie din acest sezon se va difuza duminica, 29 mai, incepand cu ora 20:45 si va contine cateva numere inspirate din viata mondena si politica. Il vom vedea pe Cristian Tintareanu, jucat cu mare elan comic de Dragos Stoica, in ipostaza de psihiatru care da sfaturi cuplurilor in deriva. La el vor veni Irinel si Monica (Cristi Rotaru si Ioana Dulf), Pepe si Oana (Claudiu Maier si Aniela Petreanu) si, surpriza, Elena Udrea (Andreea Doinea). Ce sfaturi le ofera domnul Tintareanu cred ca intuiti: sprit de vara si masaj tailandez, invariabil, orice ar fi. Acestea sunt doar cateva dintre momentele din sumarul ultimei emisiuni SRC din acest sezon.

Vara trecuta, ai avut grija ca telespectatorii sa se amuze chiar daca erati in vacanta si ati lansat pe site-ul nostru “Imnul crizei”, un succes extraordinar. Vara aceasta, mai pregatiti vreo parodie?
Da, intentionam sa completam seria de parodii muzicale lansata in luna august a anului trecut cu deja celebrul ”Kaka- Maka”, ajuns intre timp pe Youtube la peste 12 milioane de accesari. Parodiile SRC sunt cele mai vizionate cantece de acest gen pe internet si asta ne face sa credem ca o continuare a seriei este binevenita.

Astazi, a aparut in presa de scandal un zvon conform caruia, din toamna, tu si echipa Serviciului Roman de Comedie nu veti mai fi prezenti la ProTV! Ai vreun gand de duca?
Da. De la PRO TV din Pache Protopopescu, la platoul emisiunii SRC din Buftea si inapoi. Ma incomodeaza faptul ca trebuie sa raspund la intrebari de acest gen bazate pe informatii false sau pe zvonuri ridicole. Valul de telefoane  primite dupa lansarea acestui zvon stupid m-a facut sa constat ca ”Serviciul Roman de Comedie” este o emisiune care suscita in mod special interesul presei si asta e un lucru demn de remarcat intr-un peisaj media plin de zeci, sute de productii anonime, care apar si dispar fara sa se scrie un rind despre ele nici macar pe siturile de specialitate sau de zvonistica. Sunt bune si zvonurile astea la ceva.

In sezonul urmator, intentionezi sa schimbi ceva in formatul show-ului?  Sa mai aduci chipuri noi in echipa?
Asta avem in intentie. Sper sa venim din toamna la Pro Tv cu o surpriza mare, aflata acum in discutii. Nu pot spune mai mult, deocamdata.

Ce planuri de vacanta ai?
Nu plec in vacanta pana nu lamuresc formatul, decorul si distributia viitorului sezon SRC. Cred ca voi merge la mare in Grecia. Dar asta prin august. Pana atunci avem mult de lucru.

Un mesaj pentru userii site-ului nostru?
Daca ar fi toate stirile cum e situl PRO TV am trai intr-o tara mai tare ca Elvetia. Din pacate suntem o tara cu site-uri frumoase si vesti proaste. Navigare placuta si vant din desktop!
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies