Cristian Tantareanu, psihiatrul in ultima editie din acest sezon a ”Serviciului Roman de Comedie”


	Cristian Tantareanu, psihiatrul in ultima editie din acest sezon a ”Serviciului Roman de Comedie”
Data: 26 Mai 2011

Duminica, 29 mai, ”Serviciul Roman de Comedie” a incheiat inca un sezon plin de umor la Pro Tv si se pregateste de o binemeritata vacanta, tocmai buna pentru ca agentii sai sa-si incarce bateriile pentru provocarile din toamna. In ultima editie a acestui sezon, Cristian Tantareanu, jucat cu mare elan comic de Dragos Stoica, a aparut in ipostaza de psihiatru care da sfaturi cuplurilor cu probleme.

”La el vor veni Irinel si Monica (Cristi Rotaru si Ioana Dulf), Pepe si Oana(Claudiu Maier si Aniela Petreanu) si, surpriza, Elena Udrea (Andreea Doinea)”, dezvaluie Toni Grecu. ”Ce sfaturi le ofera domnul Tantareanu cred ca intuiti: sprit de vara si masaj tailandez, invariabil, orice ar fi”, mai spune seful de la SRC.

In aceeasi editie din 29 mai Serviciul Roman de Comedie  l-a insotit pe Emil Boc (Claudiu Maier) la vrajitoare, acolo unde s-a intalnit cu Oana Zavoranu (Aniela Petreanu). Telespectatorii Pro Tv au vazut, tot duminica, 29 mai, cum s-a descurcat Sorin Ovidiu Vintu (Dragos Musat) la un cabinet de ginecologie ca sa-si scoata certificat medical si pe Gigi Becali (Dragos Stoica) la salonul de ”Relaxare si Reforma”, acolo unde refuza masajul clasic efectuat de specialiste si opteaza pentru un masaj erotic cu branza de burduf.

Odata cu incheierea sezonului de primavara, agentii condusi de Toni Grecu se pregatesc de vacanta, dar promit sa fie cu urechile ciulite in permanenta pentru noul sezon care va incepe din toamna. Agenta Catalina Grama (Jojo) e cea care va avea cu siguranta cea mai plina si mai activa vacanta de vara, pentru ca in curand urmeaza sa devina mamica. Actrita a filmat insarcinata pe tot parcursul acestui sezon SRC si marturiseste ca bebelusul a fost cuminte si a lasat-o sa isi indeplineasca cu succes datoria de agent al comediei.

”Voi naste in prima jumatate a lunii iunie si sunt extrem de emotionata. Traiesc o senzatie placuta de multumire sufleteasca  in fiecare zi. Desi nu stim inca ce va fi, eu si Ionut i-am cumparat deja cam toate lucrusoarele de care are nevoie, in culori neutre. Si pentru ca parintii sai adora muzica buna, printre multe altele bebe are deja un tricou superb cu aspect vintage pe care scrie The Doors”, marturiseste emotionata Jojo.

Si pentru Toni Grecu vacanta mai are de asteptat pentru ca seful din Casa PROporului spune ca mai are inca multe de rezolvat. ”Intentionam sa completam seria de parodii muzicale lansata in luna august a anului trecut cu deja celebrul ”Kaka- Maka”, ajuns intre timp pe Youtube la peste 12 milioane de accesari. Parodiile SRC sunt cele mai vizionate cantece de acest gen pe internet si asta ne face sa credem ca o continuare a seriei este binevenita”, spune Toni.
”In plus, nu plec in vacanta pana nu lamuresc formatul, decorul si distributia viitorului sezon SRC. In vacanta voi merge la mare, probabil in Grecia, dar asta prin august, pana atunci avem mult de lucru”, mai spune el.

Agentul Dragos Stoica recunoaste si el ca desi va avea mai mult timp liber, nu va lasa deoparte lucrul, mai ales ca are multe idei surpriza. ”Vacanta va veni probabil abia prin august si, daca va fi sa fie, probabil se va intampla la mare, in Grecia, poate chiar odata cu Toni Grecu”, spune el. ”Pana atunci, voi bifa cu siguranta o escapada in Delta si nu voi rata nici o ocazie de a iesi la pescuit, marea mea pasiune”, completeaza Dragos.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies