SUPER MAINI! Omul care scoate pui prajiti din ulei incins, fara sa pateasca nimic! VIDEO


	SUPER MAINI! Omul care scoate pui prajiti din ulei incins, fara sa pateasca nimic! VIDEO
Citeste mai mult despre: Thailanda, afacere, curiozitati, Guinness Book,
Data: 08 Iulie 2011

Thailandezul Kann Trichan si-a castigat prorecla de “Superhands” datorita abilitatii deosebite de a scoate pui cu mainile goale din ulei incins la 480 de grade, fara sa faca nici macar o basica. Iata povestea lui!
 

Kann nu stie cum de are acest dar, insa este fericit deoarece are o mica afacere impreuna cu sotia lui - vand pui prajiti pe care-i prepara pe strada, chiar sub privirile trecatorilor - si atrage astfel mai multi clienti, care vin special sa il vada cum nu pateste nimic cand isi baga mainile in ulei incins.

Totul a inceput in urma cu sapte ani! Intr-o dupa amiaza, in timp ce prajea pui in tigaia lui uriasa, Trichan a observant ca o veverita manca un mango pe o creanga, chiar deasupra lui. Veverita a scapat fructul, iar bucatarul stradal a fost stropit din abundenta cu ulei incins - pe fata, cap, maini, piept.

Un taxi l-a dus pe Kann acasa urmand ca a doua zi sa se duca la doctor. Dimineata, cand s-a privit in oglinda, omul a fost surprins sa vada ca locurile atinse de uleiul incins abia se distingeau de restul corpului - erau inrosite foarte putin.

Dupa ce a facut aceasta descoperire surprinzatoare, Trichan a inceput sa experimenteze si a observant ca poate sa scoata pui prajiti din ulei incins, fara nicio grija ca pateste ceva.

Kann Trichan a intrat in Guiness Book, deoarece a reusit sa scoata 20 de bucati de pui din ulei incins in doar un minut!
Oamenii de stiinta nu au reusit inca sa dezlege misterul legat de aceasta insusire rara a lui Trichan.


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies