Stefan Stan a luat o decizie care ii va bucura pe fanii sai: "E o poveste de dragoste in care regasirea e completa". Ce anunt a facut cantaretul


	Stefan Stan a luat o decizie care ii va bucura pe fanii sai: "E o poveste de dragoste in care regasirea e completa". Ce anunt a facut cantaretul
Citeste mai mult despre: Stefan Stan, Eurovision 2014,
Data: 07 Ianuarie 2014

Dupa numeroasele scandaluri in care a fost implicat din cauza aventurilor sale amoroase cu Andreea Mantea si apoi cu o tanara pe care tabloidele au comparat-o adeseori cu fosta lui iubita, Stefan Stan face un pas inainte in cariera si a anuntat ca va participa anul acesta la preselectiile nationale pentru Eurovision.

Stefan Stan si-a anuntat fanii de pe Facebook despre decizia de a participa la Eurovision cu piesa "Breathe", o colaborare cu TeddyK, insa a marturisit ca sta inca in cumpana, avand in vedere zvonurile conform carora Romania nu ar mai participa la Eurovision, anul acesta.

 

 

"Breathe...asa se numeste piesa pe care o pregatisem pentru Eurovision Romania impreuna cu TeddyK ! Dar, avand in vedere situatia incerta a concursului in acest an, am sa va las pe voi sa hotarati daca va doriti sa ascultati o poveste de dragoste in care...regasirea este completa! Ce facem?", a scris pe Facebook castigatorul primului sezon al emisiunii "Vocea Romaniei".

 

Piesa a fost foarte bine primita de catre fanii artistului, carel-au incurajat sa-si incerce norocul la preselectiile pentru cel mai prestigios concurs muzical din Europa.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies