Despartire-fulger in showbiz. Stefan Stan a pus capat relatiei cu Cristina. Primele declaratii: "Inca mai am sentimente pentru Andreea Mantea"


	Despartire-fulger in showbiz. Stefan Stan a pus capat relatiei cu Cristina. Primele declaratii: "Inca mai am sentimente pentru Andreea Mantea"
Citeste mai mult despre: Stefan Stan, Andreea Mantea,
Data: 16 Octombrie 2013

Stefan Stan si iubita lui, Claudia, cea care a fost comparata adeseori cu Andreea Mantea datorita infatisarii, au pus capat relatiei lor care dura de foarte putin timp.

Motivele separarii le-a dezvaluit chiar Stefan Stan, care a recunoscut ca inca mai are sentimente pentru fosta lui iubita, Andreea Mantea, desi cei doi sunt despartiti de aproape patru luni.

"Ne-am separat din cauza distantei. Faptul ca ea era la Petrosani, iar eu mereu prin concerte si prins cu filmarile emisiunii "Killer Karaoke" a adus la acest lucru. Nu pot sa spun ca regret, pentru ca am ramas in continuare prieteni, ea este o fata foarte ok. Eu inca mai am sentimente fata de Andreea Mantea si era prematur sa ma gandesc la un pas urmator in relatia mea cu Claudia, acela de a se muta la mine si de a-si aduce afacerea aici", a declarat Stefan Stan pentru cancan.ro.

In urma cu o saptamana, castigatorul primului sezon al emsiunii "Vocea Romaniei" aparea alaturi de iubita lui "La Maruta", mandru sa o prezinte lumii intregi. Atunci, Stefan Stan a negat ca intre el si Mantea ar mai fi ceva si s-a rezumat la a afirma ca au ramas "doar prieteni".

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata, de la 20.30, la ProTV si pe Voyo.ro.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies