Stefan Florescu si-a ars genele si parul inainte de finala "Romanii au talent"! VIDEO


	Stefan Florescu si-a ars genele si parul inainte de finala "Romanii au talent"! VIDEO
Data: 28 Aprilie 2011

Stefan Florescu, tanarul care a impresionat romanii cu jogleriile sale cu mingea a acordat un interviu imediat dupa numarul pe care l-a prezentat in finala "Romanii au talent". El a povestit cat de greu a fost sa puna in practica momentul prezentat, dar si ce dificultati a avut la repetitii.

"A fost bine... tinand cont de faptul ca eu am venit cu o alta idee si acum trei zile am schimbat totul si am luat-o de la zero", a povestit Stefan.

In legatura cu criticile aduse de Mihai Petre, tanarul a raspuns: "Am avut ezitari cum a zis si Mihai. Sunt de aceeasi parere cu el si ii dau dreptate pentru ca asa a fost. Situatia asta ca am avut trei zile la dispozitie este doar o scuza care nu are rost sa o pun".

El a fost implicat si intr-un mic incident, chiar inainte de finala. Astfel cand repeta momentul cu mingea in flacari si-a ars genele si parul: "Azi dimineata la pregatire le-am ars cand mi-a sarit gluga, dar m-am mai rezolvat", a dezvaluit Stefan Florescu. Vezi momentul prezentat in finala "Romanii au talent".

Urmareste mai jos interviul acordat de Stefan!

Vezi mai multe pe Romanii au talent

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies