Sotia lui Alin Oprea: I-am spalat chilotii lui Tavi Colen! Ce i-a replicat artistul la Happy Hour:


	Sotia lui Alin Oprea: I-am spalat chilotii lui Tavi Colen! Ce i-a replicat artistul la Happy Hour:
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Alin Oprea, Tavi Colen,
Data: 30 Ianuarie 2012

"Problema mea si deranjul meu e ca a luat banii de pe acel contract de publicitate, iar noi pana atunci imparteam totul pe jumatate. Relatia noastra s-a racit de cand Alin s-a casatorit. Ce a uitat el, in schimb, sa spuna, este ca masina aia de spalat eu am cumparat-o, ca ei nu aveau nici macar o lingura. Este foarte urat sa vii sa spui lucruri intime dintr-o familie, la televizor. Pe cine intereseaza dupa 15 ani ce fel de haine ne spalam?", a spus Tavi Colen la Happy Hour.

Tavi Colen este convins ca Alin Oprea vrea doar sa-si faca publicitate. "Parerea mea e ca isi doreste publicitate. Motivul serios si real pentru care face acest lucru nu l-am inteles. Eu cred ca asta e, ca isi doreste publicitate. N-o sa afle nimeni niciodata de la mine, de exemplu, cum a facut Alin Oprea pipi pe vreun gard. Ei si-au dorit foarte tare lucrul asta, scandalul, si nu am inteles de ce. Eu nu am spus ca Alin Oprea era violent cu sotia lui", a mai marturisit Tavi Colen la Happy Hour.

Tavi Colen a mai sugerat ca fostul sau coleg de trupa ar avea probleme cu alcoolul. O posibila dovada vine chiar din inregistrarile emisiunii "Serviti, va rog":

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies