La prima vedere, pare o simpla dansatoare pe scena "Romanii au talent" 2014. Povestea fetei care sfideaza gravitatia


	La prima vedere, pare o simpla dansatoare pe scena "Romanii au talent" 2014. Povestea fetei care sfideaza gravitatia
Data: 23 Februarie 2014

Ma numesc Iancu Nicoleta Adina, am 28 de ani si sunt din Bucuresti. In prezent ma dedic in totalitate sportului si incerc sa-mi folosesc imaginatia pentru a crea anumite numere pe care sa le pot prezenta publicului de orice varsta.

Despre familia mea pot spune ca tata s-a nascut in Buzau in anul 1937 si de meserie a fost strungar, iar mama mea s-a nascut in Cernica in anul 1942 si a fost operator chimist. Neputand sa aiba copii, s-au decis sa adopte unul si Dumnezeu a facut ca norocoasa sa fiu eu, fapt pentru care le multumesc si le voi fi recunoscatoare toata viata.

In ceea ce priveste familia mea, in momentul de fata se limiteaza doar la mama mea care mai este in viata in varsta de 72 de ani, iar tatal meu care a decedat acum 7 ani inca il port in suflet si minte cu sfaturile pe care mi le dadea si m-au ajutat sa ajung unde sunt acum. Regretul meu cel mai mare este ca nu am putut fi alaturi de el cand a decedat deoarece am fost plecata intr-un turneu si nu am avut posibilitatea de a pleca urgent din contract fiind foarte departe de Romania si in plus am aflat foarte tarziu.

Dupa acest eveniment neplacut mi-a trebuit mult timp sa ma refac sufleteste ca nu am fost langa tatal meu, ca nu am putut sa-i acord sprijin mamei mele in cele mai grele momente si ca am fost singura printre straini, unde nu am avut sustinere morala din partea nimanui. Cu toate acestea, a urmat o perioada de refacere in care mama mea m-a ajutat foarte mult sustinandu-ma moral si  dandu-mi curajul de a-mi urma visul.

La varsta de 3 ani parintii mei vazand ca am multa energie s-au hotarat  sa ma duca la gimnastica

Asa mi-am inceput cariera sportiva. In decursul anilor am participat la mai multe competitii sportive in care am castigat 5 medalii de aur, 3 de argint, 2 de bronz si mai multe diplome. Nu pot spune ca am avut o copilarie ca a celorlalti copii deoarece scoala si gimnastica mi-a ocupat tot timpul, dar nu-mi pare rau pentru ca am facut ceea ce imi place.

Talentul mi-a fost descoperit de catre parintii mei care m-au si sustinut de altfel spre a-mi indeplini visul de a deveni o mare gimnasta, dar nesansa a fost ca la varsta da 12 ani  am avut ceva probleme de sanatate care nu mi-au mai permis sa ma antrenez. Dupa o pauza de 3 ani am intrat in lumea circului prin intermediul unor foste colege de gimnastica. Primul turneu l-am avut la varsta de 17 ani in Olanda, cu trupa Cretu, cu un numar de handvoltige combinat cu bascula mare.  La 18 ani am plecat in Franta cu un numar de bara rusa si apoi au urmat mai multe turnee in: Anglia, Suedia, Kuweit, Siria, Korea cu numere aeriene si acrobatice.

In tot acest timp parintilor mei le-a fost foarte greu, deoarece eram aproape tot anul plecata, dar cel mai greu era de sarbatori cand le simteam lipsa nespus de mult, in ciuda acestor neplaceri parintii mei m-au sustinut,  stiind ca imi place ceea ce fac.

Am fost eleva la Scoala generala nr. 88 unde, spre surprinderea mea, am fost sustinuta de doamna diriginta si anumiti profesori, ulterior am intrat la liceul Grigore Cerghez unde am terminat cele 12 clase si nu am putut merge mai departe din cauza turneelor de lunga durata, fiind nevoita sa castig bani sa pot sa-mi ajut mama financiar dupa decesul tatalui meu.

In anul 2010, cand m-am intors din Coreea, l-am intalnit pe Ionut , din acel moment viata mea s-a schimbat deoarece am trait o experienta placuta alaturi de el, am simtit ca am gasit persoana in care pot avea incredere si imi poate oferi dragostea si intelegerea de care aveam nevoie si simteam incet-incet ca ma indragostesc. Lucru ce mi s-a confirmat in momentul in care am plecat in Franta penru o luna de zile, luna in care mi-a fost foarte dor de el, nu a exista zi in care sa nu vorbim. Surpriza cea mai mare a fost ca doar cu o saptamana inainte de terminarea contractului, Ionut nu a mai rezistat si a venit in Franta dupa mine.

Revederea lui m-a determinat sa-mi dau seama ca intre noi se naste o poveste de iubire, fapt care m-a facut sa ma gandesc foarte serios la cariera mea stiind ca-mi va fi foarte greu sa mai plec de langa el. Luand decizia de a-mi urma dragostea fata de el m-am angajat in tara intr-un domeniu nefamiliar mie, ca operator PC. A urmat o perioada destul de grea deoarece nu reuseam sa ma acomodez cu acest mod de viata lipsit de actiune si adrenalina de care eram dependenta, dar am facut acest sacrificiu din dragoste pentru el, dupa aproximativ 2 ani, perioada in care am crezut ca lumea circului a luat sfarsit pentru mine, Ionut a venit cu propunerea de a incerca sa faca si el ceva in acest domeniu. Ideea lui m-a luat prin surprindere, spunandu-i ca este destul de greu, dar ambitia lui Ionut a fost atat de mare incat a insistat sa faca ceva.

Din salariile noastre am reusit sa inchiriem o sala unde ne-am putut desfasura repetitiile, au urmat 6 luni de antrenamente intense in care nu au lipsit dureri fizice, dar si certurile care erau inevitabile, mentionez ca aceste certuri erau strict pe plan profesional. Ambitia lui Ionut a fost atat de mare incat dupa sase luni a reusit sa faca fata tuturor cerintelor si am pus cap la cap un numar de esarfe aeriene cu care am si plecat in primul nostru contract in Anglia.

In Anglia a urmat o alta perioada grea deoarece Ionut nu era obisnuit cu public si emotiile au fost foarte mari pentru el si pentru mine. Anglia va ramane in sufletul nostru pentru totdeauna, fiind primul turneu in care am fost impreuna si tot acolo, Ionut si-a facut curaj sa-si arate dragostea cerandu-ma de sotie, emotiile pe care le-am simtit atunci nu pot fi comparate cu nimic. La intoarcere, dandu-le vestea parintilor nostr,i au fost foarte fericiti si ne-au dat binecuvantarea lor.

In urmatoarea perioada imi doresc sa-mi intemeiez o familie, dar si succes pe plan professional

Aceasta este o meserie foarte frumoasa, riscanta si nu exista termen de comparatie pentru ca fiecare este inzestrat de la Dumnezeu cu un talent unic.

De la vizionarea primei emisiuni "Romanii au talent", mama a fost foarte placut surprinsa si mi-a spus ca si-ar dori foarte mult sa particip si eu intr-o zi , la inceput nu am luat in serios aceasta posibilitate, dar cu trecerea timpului insistentele mamei si implicit ale prietenilor m-au facut sa prind curaj si sa iau hotararea de a incerca.

Nu regret nici o secunda decizia pe care am luat-o trecand printr-o experienta extraordinara alaturi de public si de echipa Romanii au talent. Aceasta emisiune da posibilitate tuturor sa-si arate talentul si consider ca este o rampa de lansare pentru oricine isi doreste cu adevarat sa si indeplineasca visul.

Tinand cont ca nu toti copiii fara parinti au sansa  pe care eu  am avut-o, la o viata normala, imi doresc sa pot infiinta o scoala de circ, atat pentru ei, cat  si pentru ceilalti, astfel ajutandu-i sa-si faca un viitor , pentru ca intr-adevar vorbim de o viata foarte frumoasa  plina de emotii si impliniri care iti da posibilitatea sa vizitezi multe tari, sa vezi multe obiceiuri si sa intalnesti oameni deosebiti, iar marele premiu care se poate castiga la aceasta emisiune m-ar ajuta sa fac posibila aceasta dorinta.

Show-ul pe care eu il sustin va avea success garantat in fata publicului de toate varstele si vor cumpara bilete si la urmatoarele evenimente. Mi-ar placea ca dupa acest show de la Romanii au talent sa fiu cunoscuta in Romania si sa am sansa de a lucra aproape de casa si de familia pe care vreau sa mi-o intemeiez.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies