Cine-ar fi crezut asta despre el? Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula de la "Romanii au talent", dezvaluie cel mai mare secret al sau


	Cine-ar fi crezut asta despre el? Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula de la "Romanii au talent", dezvaluie cel mai mare secret al sau
Data: 01 Mai 2014

Stefan Popescu este sofer pe bascula, iar la "Romanii au talent" l-a adus sotia lui, "coana Veta", dupa cum insusi o alinta. Pentru ca l-a inscris in concurs, aceasta are sanse reale sa castige un nou premiu pus la bataie, pentru vanatorii de talente, in valoare de 2.000 de euro.

"De muzica m-am apucat din tinerete, placandu-mi foarte mult muzica difuzata de Cornel Chiriac".

Nu a cantat niciodata pe o scena in Romania. In 2007 a plecat in Dublin si a lucrat ca salvamar intr-un complex de piscine. A lucrat la un circ in Belgia ca sofer si monteur si de acolo a plecat in Dublin.

Prima data a lucrat ca spalator de masini si apoi de acolo a mers la acest complex de piscine unde a lucrat ca om de serviciu, dupa care a urmat timp de 4 luni cursurile de salvamar. Dupa aproximativ 3 ani a fost dat afara de acolo din cauza restructurarilor. Asa ca a fost nevoit sa se intoarca in tara. De atunci, lucreaza ca sofer in Mehedinti. In Dublin a cantat de cateva ori intr-un pub la diferite sarbatori. 

Cel mai important moment, spune el, a fost participarea ca solist vocal la un concert sustinut la Arenele Romane prezentat de Octavian Ursulescu.

A participat si la "Vocea Romaniei", insa acolo nu i-a suras norocul

Stefan Popescu aka "Fane Mississippi Delta Blues" a incercat sa cante in Romania, insa la el in Mehedinti nu se asculta decat muzica populara, iar lui ii plac cu totul alte genuri. Genuri muzicale: rock’n roll, jazz. Ultimul concert pe care l-a avut a fost la un pub din Motru in urma cu un an de zile.

Membrii familiei sunt sotia, Popescu Elisabeta - casnica si fiica, Popescu Olivia, 14 ani - eleva.

"Am fost sustinut in anii ‘80 de Stelian Tanase", afirma el. Fiica ii mosteneste talentul si isi doreste sa o sustina intr-o cariera muzicala.

A venit si la "Vocea Romaniei" pentru a-l vedea poporul. Visul lui este sa cante alaturi de Night Loosers, dar este constient ca asta nu se va intampla niciodata. A venit la "Romanii au talent" pentru a mai aduce si un alt gen de muzica in aceasta emisiune.


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies