Ingrediente:
300 g mozzarella Delaco
3 nectarine
crema de otet balsamic
sare, piper
ulei de masline
Pentru pesto:
2 maini de busuioc
30 ml ulei de masline
1 lingura seminte de pin
3 linguri de Parmezan Delaco
1 catel de usturoi
sare
Mod de preparare:
Pentru pesto, puneti ingredientele in blender si mixati bine, la sfarsit adagati si parmezanul, omogenizati, gustati si mai puneti sare dupa gust.
Taiati felii de mozzarella si de nectarina, le stropiti cu ulei de masline, presarati cu sare si piper si apoi va apucati de montaj.
Asezati o felie de nectarina pe farfurie, apoi una de mozzarella, iar nectarina, iar mozzarella. Repetati procedeul si cu celelalte portii si serviti cu sosul pesto si crema de otet balsamic.
Pentru o idee de plating, aveti si poza.
Acesta este un exemplu de reteta usoara, dar de efect, cu care va puteti impresiona prietenii si familia.
Pofta buna!