Reteta MasterChef: Supa crema de conopida cu salota, camembert si panko aromat cu pesto


	Reteta MasterChef: Supa crema de conopida cu salota, camembert si panko aromat cu pesto
Data: 06 Noiembrie 2014

Una dintre probele MasterChef a solicitat din plin creativitatea concurentilor care au descoperit cum arata gradina MasterChef.

Gradina cu verdeturi, plante aromatice si legume a ridicat multe semne de intrebare. Concurentii au fost nevoiti sa foloseasca ierburile in preparatele lor cum stiu ei mai bine. 

Daca pana aici lucrurile par simple, adevarata surpriza le-a dat batai de cap: in mancarea preparata de ei trebuie sa se regaseasca un procent de 90% din verdeturile gradinii "MasterChef".

Astazi va prezentam reteta lui Ciprian pentru supa crema de conopida cu panko aromatizat.

Te intereseaza mai multe retete cu branza? Intra pe www.fanbranza.ro si inspira-te pentru noi retete delicioase.

Ingrediente: 

Conopida 1 buc 

Smantana de gatit

Salota 2 buc, cartofi 1 buc

Camembert Milkana

Panko 20g

Ulei de masline,10g de unt, 10 g de muguri de pin

Rozmarin, Patrunjel

Cimbrisor

Usturoi

Oregano

Sare si piper

Mod de preparare: 

Se pune conopida la fiert (in apa se pun rozmarinul, oregano si cimbrisor), cu salota impreuna cu usturoiul si cartoful, iar dupa fierbere se baga la blender si se adauga smantana de gatit. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Panko se trage la tigaie timp de doua minute, cu usturoi, sare, piper, cimbru, rozmarin, oregano, patrunjel si putin unt 

Pesto se face din ulei de masline, rozmarin, cimbru, usturoi si mugur de pin, toate puse la blender.

Modifică setările cookies