Primul conflict care zguduie casa Femeia alege: ”Du-te afară, în piscină, răcorește-te!”


	Primul conflict care zguduie casa Femeia alege: ”Du-te afară, în piscină, răcorește-te!”
Citeste mai mult despre: femeia alege, conflict femeia alege,
Data: 05 Octombrie 2021

După mai bine de două săptămâni petrecute în Istanbul, în cadrul emisiunii Femeia alege, cei 9 concurenți rămași în competiție încep să resimtă primele tensiuni.

Plecarea lui Silviu a redus numărul băieților, dar nu a șters cu buretele potențialele conflicte dintre ei. Astăzi, în primul episod al zilei, Bogdan a scos la iveală informații neașteptate despre colegul lui, Alexandru! 

Ești pregătit Alex?”, așa a început confesiunea lui Bogdan, care a continuat pe un ton dur. ”Aseară l-am auzit vorbind la telefon și spunea: Stai liniștită, iubita mea. Aici e doar un show, caterincă. O să revin la Oradea”.
 

 

Spre marea surpriză a lui Bogdan, fetele nu s-au arătat deloc deranjate. ”Pe mine nu mă interesează detaliile astea. El nu prezintă interes”, a spus Oana, fără să stea pe gânduri. De altfel, Carmen a continuat: ”E o informație neutră pentru mine”. 

Evident, Alex nu a rămas deloc pasiv la cele auzite și a reacționat dur: ”Ești invidios. Ce te bagi în viața mea? O să o încurci, ține cont”. Bogdan nu s-a arătat deloc emoționat, specificând că fosta lui meserie de jurnalist de investigație l-a învățat cu amenințări și momente dure. 

Conflictul a continuat și după ce fetele s-au retras din cameră. ”În fața mea ești un nimeni. Te rog să ștergi înregistrarea”, a spus Alex. Hotărât să rămână loial principiilor de viață, Bogdan a încercat să-l calmeze: ”Du-te afară, în piscină, răcorește-te”. 
 

Cuvinte grele aruncate, o primă discuție care a arătat că aparenta înțelegere dintre băieți poate fi ușor transformată în conflict. Show-ul continuă, astăzi, de la ora 19:00 și 22:30. Nu ratați, pe PRO 2, Femeia alege!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies