Femeia alege: Astăzi, unul dintre cei 5 băieți va părăsi competiția: „Nu văd ceva pe termen lung aici”


	Femeia alege: Astăzi, unul dintre cei 5 băieți va părăsi competiția: „Nu văd ceva pe termen lung aici”
Citeste mai mult despre: femeia alege,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 03 Octombrie 2021

Au trecut două săptămâni de când 10 concurenți au acceptat una dintre cele mai mari provocări din viața lor! S-au mutat în Istanbul și au început să se descopere prin întâlniri și timp petrecut la comun. Oana, Romanița, Carmen, Cristina și Ruxandra sunt cele cinci fete pe care băieții le pot cuceri.

Astăzi, pe PRO 2, emisiunea va avea parte de un moment neașteptat: un prim concurent va decide să se întoarcă acasă. „Am venit să îmi iau la revedere. În momentul ăsta, vă iubesc pe toți”, va spune el atunci când îi va aduna la un loc pe restul băieților și pe fete în sufrageria casei de lux pentru a le da marea veste. 

Ce l-a făcut să plece? Va povesti tot el: „Nu-mi văd locul, nu pot să ofer sau să primesc ceva care să merite. Nu văd ceva ceva pe termen lung aici”

Concurentul care va decide să plece va oferi un tur de masă în care va transmite câte un gând frumos fiecărui om alături de care a împărțit această experiență. Cuvintele calde și mesajele bune vor transforma totul într-o atmosferă de prietenie. „Trag nădejde că ne mai vedem după ce se termină totul”, „Descopăr tot mai mult un om foarte mișto. Văd o femeie profundă, care știe ce vrea” sau „Sunt șocat la ce nivel am ajuns atât de rapid”, sunt doar câteva dintre acestea. 

Pentru una dintre fete va avea și o adevărată declarație: „Te urăsc și te iubesc... în același timp”. Oare cui îi va fi adresat acest mesaj?

Și pentru Majda, concurentul va avea doar cuvinte de laudă: „E dedicată, ne ascultă, ne înțelege. E și psiholog, nu doar prezentator”

Oare cine este concurentul care va decide că experiența lui la Femeia alege trebuie să se încheie acum? Cine va declara: „Cred în strângere de mână și privire”, înainte de a face pasul definitiv de a pleca spre casă? Aflăm astăzi, în emisiunea Femeia alege, pe PRO 2, de la 13:00, 19:00 și 22:30.

Modifică setările cookies