Prima editie din cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine", lider incontestabil de audienta. Ce s-a intamplat aseara in emisiune


	Prima editie din cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine", lider incontestabil de audienta. Ce s-a intamplat aseara in emisiune
Citeste mai mult despre: Dansez pentru tine,
Data: 19 Octombrie 2013

Ieri seara, prima editie din cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Dansez pentru tine" a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public; in minutul de aur al emisiunii aproape 3.000.000 de romani erau cu ochii pe ProTV.

Seara plina de emotie, eleganta si surprize ieri, la Dansez pentru tine! Cel de-al 14-lea sezon al show-ului a debutat exact de ziua lui Stefan Banica, prilej ca intreaga echipa sa ii ureze prezentatorului “La multi ani” la fiecare pas si sa ii faca aniversarea de neuitat.

Daca e posibil ca Stefan sa fi pierdut la un moment dat numarul celor care i-au transmis toate gandurile bune, cu siguranta momentul in care a primit din partea echipei Dansez pentru tine o chitara ii va ramane intiparit in suflet. “Sa iti poarte noroc si sa iti aduca si mai mult succes”, i-a transmis Iulia Vantur, iar Stefan a recunoscut, vizibil emotionat: “Fratilor, v-ati intrecut pe voi insiva. E superba si abia astept sa o incerc!”

Telespectatorii au vazut aseara pentru prima data in acest sezon rodul orelor intregi de repetitii. Perechile intrate in competitie si-au prezentat visurile pentru care lupta si au incercat sa profite de energia debordanta din platou pentru a da tot ce e mai bun din ele pe ringul de dans si pentru a demonstra ca stapanesc cele doua stiluri ale serii: freestyle si vals. Nivelul crescut al concurentilor a atras dupa sine si pretentii mai ridicate din partea juriului, care a sanctionat drastic si in unanimitate prestatiile perechilor de la vals.

Laudate pentru eleganta si felul in care au reusit sa pluteasca pe ritm, echipele din care fac parte Sore si Ilinca Vandici au reusit sa se claseze pe primele doua locuri in prima editie din acest sezon. La polul opus, Ruby si Sorin Brotnei vor avea o saptamana de foc, in care vor fi nevoiti sa munceasca de doua ori mai mult, pentru ca au ajuns la duel.

Telespectatorii au trait aseara emotiile alaturi de concurenti. In intervalul orar 20:30 – 01.11, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTV a fost lider incontestabil de audienta.

Astfel, pe publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat, in medie, 8,6 puncte de rating si 21% din cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, a obtinut de aproape doua ori mai putin, respectiv 4,5 puncte de rating si 11% din cota de piata.

ProTV a fost de neinvins si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, unde a inregistrat, in medie, 8,4 puncte de rating si 22,8 procente din cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, a avut 5,6 puncte de rating si 15,3% cota de piata.

In minutul de aur al show-ului de ieri, 21:50, aproape 3.000.000 de telespectatori de la nivelul intregii tari erau cu ochii pe ProTV, care inregistra 14,7 puncte de rating si 26,3% cota de piata.

Telespectatorii au avut nenumarate motive de bucurie pentru ca au ales sa isi petreaca seara la ProTV. Dominata de alb si negru, editia de ieri a emisiunii Dansez pentru tine a debutat cu freestyle. Echipa formata din Giani Kirita si Dana Matei (Lockid) a deschis seara de dans. Beatrice Rancea a spus ca inceputul coregrafiei i s-a parut interesant, dar ca si-ar fi dorit mai mult spectacol, in timp ce Mihai Petre a recunoscut ca i-a placut ceva la Giani: “acel bounce pe care l-a avut, acea miscare arcuita”.

Juratul a atras insa atentia asupra unui aspect foarte important: “Giani pare ca a lipsit de la antrenamente, mi s-a parut ca se gandeste prea mult la pasi. O lipsa de expresivitate totala”, a declarat Mihai Petre. Tot el a amintit ca puncteaza perechea si a sfatuit-o pe Dana, o foarte buna dansatoare, ca pe viitor sa isi sustina partenerul pentru a fi o echipa echilibrata. Si Emilia Popescu l-a sfatuit pe Giani sa aiba incredere in Dana si in Vica, cea care le este coregraf: “Lasa-te in voia lor, uita de tine daca poti, si vei ajunge la performanta”, i-a spus actrita.

Sore si Dark au dansat freestyle pe piesa Impossible, iar la finalul emisiunii au aflat ca nimic nu este imposibil: munca lor din ultimele saptamani a fost rasplatita cu mult ravnitul loc I. “Sincronizare perfecta!”, a concluzionat Emilia Popescu, cea care a si marturisit ca o admira pe Sore pentru modestie, perseverenta si tenacitate. “O echipa egala ca potential”, a fost de parere Beatrice Rancea, iar Edi Stancu a spus ca freestyle-ul lor a fost unul dintre momentele lui preferate.
Urmatorii care au pus accentul pe freestyle au fost Sorin Brotnei si Alexandra Popovici.

Elwira Petre, noua membra a juriului, a simtit potentialul echipei, dar a sanctionat rigiditatea momentului lor. “Mi-ati dat impresia ca dansati un pic cu frana de mana trasa”, a spus ferm jurata. Emilia Popescu i-a atras atentia lui Sorin ca a obosit foarte tare in timpul dansului, iar Mihai Petre si-a exprimat nemultumirea fata de un anumit moment coregrafic: “M-a deranjat iesirea ta din peisaj, Sorin! Eu vreau sa vad dans, nu plimbari pe canapeaua cu rotile. Alt lucru care nu mi-a placut la tine, Sorin, este faptul ca numeri in timp ce dansezi”, a declarat Mihai. Cei doi nu au reusit sa faca o impresie stralucita nici la vals, iar asta a facut sa fie una dintre cele doua echipe condamnate la duel.

Echipa formata din “nebunii” Dima din LaLa Band si Iulia Clisu a fost, cu siguranta, o aparitie socanta. Dima era intr-un scaun cu rotile, iar Iulia, legata cu doua fasii de material de o canapea. Edi Stancu a apreciat originalitatea coregrafiei si a spus ca Istvan s-a jucat foarte frumos cu aptitudinile lor. “Inca unul din momentele mele favorite”, a recunoscut Edi. Mihai Petre a intuit potentialul echipei, dar a spus ca “astazi a fost prea mult teatru-dans” si i-a atras atentia lui Istvan, caruia i-a spus ca trebuie sa ii puna in valoare dansand.

Ilinca Vandici si Razvan Marton au fost protagonistii unui moment de prima clasa si au afirmat la finalul dansului ca mai au multe de aratat in ringul visurilor. Ilinca a fost admirata pentru feminitatea ei atat de partea masculina a juriului, cat si de cea feminina. Mihai Petre i-a facut numeroase complimente, iar Emilia Popescu a descoperit ceea ce ii leaga pe Ilinca si pe Razvan: acelasi tip de sensibilitate. “De acum incolo trebuie sa obtineti performanta”, le-a mai spus Emilia.
Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, si partenerul ei, Freek, s-au salvat de la duel pe ultima suta de metri.

“Nu sunteti o pereche omogena, trebuie sa gasiti un numitor comun cat mai curand. Nu-mi plac indivizii cand e vorba de perechi”, a spus ferm Mihai Petre, care le-a amintit inca o data ca el noteaza dansul in pereche, nu pe cel al fiecarui membru in parte. “Imi place foarte mult placerea cu care dansezi, dar din pacate e foarte mare diferenta dintre voi”, i-a spus si Elwira Elenei.

Ruby si Alexandru Ciobanu, cea de-a doua echipa condamnata la duel, au strans de la juriu atat sanctiuni, cat si incurajari. “Nu mi-au placut prizele”, a declarat Mihai Petre. “Aratai chinuita… picioarele strambe, mainile la fel”, a continuat sa-i spuna juratul frumoasei Ruby. “Sunt sigura ca o sa fie din ce in ce mai bine, nu va speriati de seara asta”, le-a spus cu ingaduinta Beatrice Rancea.

Elwira Petre a admirat expresivitatea lui Ruby si l-a sfatuit pe Alexandru sa ridice ochii din pamant atunci cand danseaza pentru a interactiona cu publicul si a se umple astfel de energia pe care i-o transmite.

Ultima echipa din concurs, formata din Falemi Nana si Emanuela Mitrea, a combinat fotbalul cu dansul. Emilia Popescu a spus despre Falemi ca are un farmec deosebit si ca prevede ca urmatoarele aparitii vor fi adevarate performante. Mihai Petre nu s-a lasat insa induplecat de felul in care Falemi a jonglat cu mingea pe ringul de dans. “Daca as fi fost la Romanii au talent as fi apreciat ca ai dansat si te-ai jucat cu mingea.
Din pacate nu a fost foarte mult dans in seara asta”, a declarat Mihai. Beatrice Rancea a felicitat coregraful (Lilian Caraus) pentru ca a stiut sa ii puna in valoare si a concluzionat: “a fost cel mai spectaculos moment al serii”.

Daca la freestyle juratii au gasit si laude, sanctiunea a fost cuvantul de ordine in jurizarea valsului. Cu exceptia echipelor din care fac parte Sore si Ilinca, care s-au distins prin eleganta, si a celei din care face parte Falemi, cel care a fost declarat “o surpriza placuta”, celorlalte echipe li s-a explicat faptul ca valsul are reguli stricte si ca, pentru a face performanta, ele trebuie respectate.

Saptamana viitoare, echipele Ruby – Alexandru Ciobanu si Sorin Brotnei – Alexandra Popovici sunt condamnate la duel. Telespectatorii pot vota pentru salvarea echipei favorite prin SMS la 1322 cu textul “Sorin”, pentru salvarea echipei Sorin Brotnei – Alexandra Popovici sau cu textul “Ruby”, daca vor ca Ruby si Alexandru Ciobanu sa continue competitia in ringul visurilor.

De asemenea, echipele pot fi votate sunand la 0900 760 403 pentru Sorin si Alexandra si la 0900 760 407 pentru Ruby si Alexandru. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies