Cum se descurca la repetitii concurentii de la "Dansez pentru tine". Vezi in exclusivitate imagini din culise


	Cum se descurca la repetitii concurentii de la "Dansez pentru tine". Vezi in exclusivitate imagini din culise
Citeste mai mult despre: Dansez pentru tine,
Data: 18 Octombrie 2013

Mai sunt doar cateva ore pana la debutul celui de-al 14-lea sezon al emsiunii "Dansez pentru tine", care incepe in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV, iar concurentii si partenerii lor au intrat pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru cele doua stiluri de dans de azi: freestyle si vals.

Fiecare participant mizeaza pe concentrare si pe faptul ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a realiza doua dansuri perfect.

"Nu am vreun ritual special, incercam sa ne pastram moralul ridicat si sa speram ca vom avea putin noroc, multa sustinere din partea celor de acasa si ajutor divin", a marturisit Ilinca Vandici.



Elena Ionescu a avut in aceasta perioada un concert la Iasi si s-a rugat cateva clipe la Cuvioasa Parascheva. "Ma rog la Dumnezeu si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta sa fie cat mai bine", a spus solista.

Sore simte ca face parte din echipa perfecta, iar asta ii da tot optimismul de care are nevoie. "Am mare incredere in George si in Bogdan. Ma uit la ei si ma incarc cu toata energia pozitiva de care am nevoie", a declarat Sore.

Sportivii intrati in competitie, obisnuiti cu stresul de dinaintea unor evenimente atat de importante, mizeaza pe concentrare."Ca si inaintea meciurilor tari, voi astepta linistit momentul in care intru in concurs", a spus Falemi.
"Ma concentrez foarte mult, atat", a spus si Giani.

Mai multe imagini vezi in galeria foto de mai jos:

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies