Povestea FASCINANTA a omului care calatoreste incontinuu, de 23 de ani, cu ACEEASI masina! VIDEO


	Povestea FASCINANTA a omului care calatoreste incontinuu, de 23 de ani, cu ACEEASI masina! VIDEO
Citeste mai mult despre: calatorie, globetrotter, masina,
Data: 26 Iulie 2012

Germanul Gunther Holtorf si sotia sa Cristina au plecat intr-o calatorie in Africa cu masina personala, un Mercedes. Totul a inceput in 1989, dupa caderea Zidului Berlinului si minunatul tur era planuit sa dureze nici mai mult nici mai putin de 18 luni, scrie bbc.co.uk.

Dupa mai bine de doua decenii si 800.000 de kilometri parcursi, Gunther inca se afla in calatoria vietii sale si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca: “Cu cat calatoresti mai mult cu atat iti dai seama cat de putine locuri ai vizitat”, sustine el. 

Chiar daca sotia lui Gunther a murit acum cativa ani, ea l-a rugat pe sotul sau sa continue calatoria asa cum ar fi facut-o daca erau impreuna.

Gunther Holtorf a fost directorul unei companii aeriene si a parcurs o distanta egala cu de 20 de ori inconjurul planetei cu vechea sa masina, pe care a botezat-o Otto. El spune ca niciodata nu a avut vreo problema serioasa cu ea si este bucuros ca aceasta i-a fost si casa si masa pe intreaga durata calatoriei.

Gunther spune ca el si sotia lui au avut de infruntat animale periculoase, de trecut cele mai ciudate poduri, au dormit in masina si si-au preparat singuri mancarea si este extrem de incantat de colectia lui de amintiri frumoase, stranse pe parcursul a celor 23 de ani de cand calatoreste incontinuu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies