Sexy Pavel Bartos, concurent la "Vocea Romaniei". Prezentatorul s-a pregatit sa arate ca stie sa cante. Cate scaune crezi ca a intors?


	Sexy Pavel Bartos, concurent la "Vocea Romaniei". Prezentatorul s-a pregatit sa arate ca stie sa cante. Cate scaune crezi ca a intors?
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, cantaret, Pavel Bartos,
Data: 30 Octombrie 2012

Echipele au fost completate, astfel incat fiecare antrenor are cate 14 elevi. In urmatoarea editie, cea a “Confruntarilor”, antrenorii vor stabili duete in cadrul echipelor lor, urmand ca in urma fiecarui duel vocal sa fie eliminat unul dintre ei. La final, din cei 7 ramasi, doi vor intra la “Cantecul decisiv”, urmand ca echipa de “live-uri” a fiecarui antrenor sa fie formata din 6 membri. 

Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” a fost plina de surprize! Pe scena de la “Vocea Romaniei” a urcat insusi prezentatorul show-ului, Pavel Bartos. A reusit sa intoarca toate cele 4 scaunde, insa toti juratii si-au dat seama cu cine au de-a face, inainte sa apese pe buton. :) 

Revezi aici cele mai tari momente de la auditiile pe nevazute.
         
In competitia de marti seara, a concurat si Dalma Kovacs, pe care o stii din show-ul “Land of Jokes”, de la ProTV. Dalma a venit cu un sustinator…special: un Golden Retreiver, care a insotit-o chiar si pe scena! Tot in editia din 30 octombrie, a participat si Elena Vasile, membra trupei Electric Fence, cei care au facut furori editia trecuta la selectia nationala “Eurovision”.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies